Julkaistu

STIHL IMOW® & IMOW® EVO

STIHL IMOW EVO JA IMOW ROBOTTIRUOHONLEIKKURIT
STIHL IMOW EVO JA IMOW ROBOTTIRUOHONLEIKKURIT

STIHL iMOW- ja iMOW® EVO robottiruohonleikkurit – Vantaan Siemen ja Koneen tietopaketti

STIHL: ”Olemme kehittäneet STIHL robottiruohonleikkureiden seuraavan sukupolven sinua varten ja määrittelemme täysin automaattisen nurmikonhoidon uudelleen. iMOW- ja iMOW® EVO -malleissa yhdistämme innovatiivisimman teknologian ja modernin muotoilun hyväksi todettuun STIHL laatuun – koska haluamme tehdä nurmikonhoidosta sinulle aivan uudenlaisen kokemuksen. Olipa kyse sitten tehokkaasta leikkuujärjestelmästä, älykkäästä ajokäyttäytymisestä, tehokkaasta latauksen hallinnasta tai yksinkertaisesta ja kätevästä käytöstä MY IMOW® -sovelluksen kautta – monet hyvin harkitut yksityiskohdat tekevät iMOW®. robottiruohonleikkurista ihanteellisen ja pian korvaamattoman apulaisen puutarhassasi. Nauti enemmän vapaa-ajasta nurmikollasi – nauti uudesta iMOW®:sta.”

Olemme täällä Vantaan Siemen ja Koneella innoissaan tästä uudistuksesta. Tästä pääset tutustumaan tarkemmin STIHLIN iMOW® robottiruohonleikkureihin.

Mikä on STIHL iMOW® ja iMOW® EVO?

Stihl iMOW® ja iMOW® EVO robottiruohonleikkuri on uusin lisäys Stihlin robottiruohonleikkureiden valikoimaan. Tämä laite tarjoaa monia hyötyjä ja parannuksia verrattuna aiempiin malleihin.

Yksi merkittävimmistä uudistuksista on uusi leikkuujärjestelmä. Kolme vapaasti pyörivää terää ja sähköisesti säädettävä korkeudensäätö, parantaa leikkaustarkkuutta ja vähentää melua. Stihl iMOW® ja iMOW® EVO pystyy leikkaamaan nurmikon tasaisesti ja nopeasti. Leikkuuleveys 28 cm ja terien suuri pyörimisnopeus takaavat erittäin siisitin leikkuujäljen. Terien säännöllinen pyörimissuunnan vaihtaminen takaa terille pidemmän käyttöiän. Terät kumminkin kuluvat ja ne on helppo vaihtaa ilman työkaluja. Terät 9 kpl (IA000074201), terät 18 kpl (IA000074202).

Toinen merkittävä parannus on Stihl iMOW® ja iMOW® EVO mallien älykäs kotiinajo. Kun iMOW® robottileikkuri havaitsee akun olevan tyhjillään, niin se ajaa latausasemaansa suoraa reittiä. Edeltajänsä eli STIHL RMI-mallit tulevat latausasemaansa rajakaapeleita pitkin ja välillä matka latausasemaan sen verran pitkä että akku on voinut loppua kesken kotiinajon. Suora ja älykäs kotiinajo säästää aikaa ja energiaa.

Lisäksi Stihl iMOW® ja iMOW® EVO mallit ovat helppokäyttöisiä. MY iMOW® sovelluksen kautta pystyt tekemään kaiken mitä tarvitset robotillesi.

Yhteenvetona Stihl iMOW® tai iMOW® EVO robottiruohonleikkuri on erinomainen valinta, jos etsit tehokasta, nopeaa ja helppokäyttöistä ratkaisua pihan hoitoon. Sen uusi leikkuujärjestelmä, suurempi leikkuukapasiteetti, älykkäät toiminnot ja helppo käyttöliittymä tekevät siitä yhden parhaista robottiruohonleikkureista markkinoilla.

Uudet IMOW® mallit:

STIHL IMOW® 5: 1500 neliömetrin alueelle, rinnekaltevuus 40%

STIHL IMOW® 6: 3000 neliömetrin alueelle, rinnekaltevuus 40%

STIHL IMOW® 7: 5000 neliömetrin alueelle, rinnekaltevuus 40%

STIHL IMOW® 5 EVO: 1500 neliömetrin alueelle, voidaan ohjata etänä puhelimella ja maksimi rinnekaltevuus 60%

STIHL IMOW® 6 EVO: 3000 neliömetrin alueelle, voidaan ohjata etänä puhelimella ja maksimi rinnekaltevuus 60%

STIHL IMOW® 7 EVO: 5000 neliömetrin alueelle, voidaan ohjata etänä puhelimella ja maksimi rinnekaltevuus 60%

Mitä eroa on STIHL iMOW® ja iMOW® EVO: lla?

Yksi suurimmista eroista on leikkuutekniikka. Stihl iMOW® -malli käyttää satunnaista leikkuutekniikkaa, jossa leikkuri kulkee sattumanvaraisesti pitkin nurmikkoa ja leikkaa sen mahdollisimman tasaisesti. STIHL iMOW® EVO -malli puolestaan käyttää älykästä leikkuutekniikkaa, jossa leikkuri lukee pihan topografian ja leikkaa nurmikon suunnitellulla ja järjestelmällisellä tavalla. Tämä mahdollistaa tehokkaamman ja nopeamman leikkuun sekä paremman leikkuujäljen.

Toinen ero on GPS-paikannus. STIHL iMOW® EVO -mallissa on GPS-paikannus, joka mahdollistaa tarkan sijainnin ja reittien suunnittelun. STIHL iMOW® -mallissa tätä ominaisuutta ei ole.

Kolmas ero on matriisinäyttö. STIHL iMOW® EVO -mallissa on suuri ja selkeä matriisinäyttö, joka tarjoaa enemmän tietoja leikkurin tilasta ja käytöstä. STIHL iMOW® -mallissa näyttöä ei ole.

Neljäs ero on robottileikkurin käyttö ja ohjelmointi puhelimen avulla. STIHL iMOW® EVO -malleja voit käyttää puhelimen avulla vaikka et olisikaan leikkurin vieressä, puhutaan etäohjattavuudesta. STIHL iMOW® -malleissa taas pystyt kännykällä säätämään laitetta, mutta tarvitset bluetooth tai WIFI yhteyden eli ei etäohjattavuutta.

Viides ero on rinnekaltevuudessa. STIHL iMOW® EVO -mallit toimivat vakiona 45% rinteissa, kun taas STIHL iMOW® – mallit 40% rinteissä. STIHL iMOW® EVO -malleihin voidaan asentaa akselipainot ja karkeammat renkaat niin rinnekaltevuus nousee 60% :iin. Rinnekaltevuuden Upgrade Kit iMOW (IA010074700)