Toimitusehdot

1. Toimitustavat

1.1. Nouto postista (Itella Economy 16) (max 35kg)

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Ota henkilöllisyystodistus mukaan kun noudat lähetystä.

1.2. Nouto postin pakettiautomaatista (SmartPOST) (max 35kg)

1.3. Kotiinkuljetus (Itella Flex 21) (max 35kg)

Postin kotiinkuljetus on vaivaton tapa vastaanottaa lähetys. Posti sopii kanssasi ajankohdan toimitukselle. Tilaamasi laitteet kuljetetaan kotiin. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella.

1.4. Yli 35kg:n lähetykset

Ota yhteyttä rahtitavan ja hinnan sopimista varten

HUOM: Emme toimita polttoaineita, öljyjä ym. paloarkoja tuotteita postitse.

1.5. Nouto myymälästä

Säilytämme maksamattomia noutotilauksia 14 vuorokautta, jonka jälkeen tuote palautetaan myytäväksi.

2. Maksuehdot

2.1. Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Vantaan SIemen ja Kone Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen
Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai
MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa
syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla
ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on
myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy
Y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

2.2. Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

2.3. Lasku

Vain laskutusaiakkaille, joille on avattu laskutustili. Tilin avaamista varten ota meihin yhteyttä. (vantaa@siemenjakone.com)

Laskutuslisä 2,90€

2.4 Resurs Bank rahoitus

JOUSTAVAMPI TAPA MAKSAA OSTOKSESI

Voit maksaa ostosi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Luoton voit hakea helposti kotona etukäteen alla olevalla hakemuksella tai tehdä hakemuksen paikan päällä toimipisteissämme. Luotonantaja on Resurs Bank AB (publ).

RAHOITUKSEN EDUT

Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.
Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – lue lisää alareunan linkeistä.

HAE JO TÄNÄÄN

Täytä hakulomake tarkasti ja huomio seuraavat asiat:

Olet täyttänyt 20 vuotta ja sinulla on säännölliset tulot.
Osoitteesi ei ole salainen tai pl-osoite
Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein
Tarkista, että yhteystietosi (mm. puhelinnumero ja sähköpostiosoite) ovat oikein
Huomioi tuloissa brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen)
Jos olet eläkeläinen, valitse vakituinen työsuhde, täytä milloin jäit eläkkeelle ja täytä työnantajaksi ”Eläkeläinen”

SAAT LUOTTOPÄÄTÖKSEN SÄHKÖPOSTIISI 24 TUNNIN KULUESSA

Myönteisen luottopäätöksen saatuasi voit tulla tekemään ostoksia Vantaan Siemen ja Koneeseen. Ota henkilöllisyystodistuksesi mukaan. Tulostamme paikan päällä lopullisen luottosopimuksen sekä varmennamme ostoksen.

TUTUSTU ERI MAKSUVAIHTOEHTOIHIN JA TILIEHTOIHIN ENNEN LUOTON HAKEMISTA

Rahoitusesite

Yleiset tiliehdot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot:

TÄYTÄ LUOTTOHAKEMUS TÄSTÄ!

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, olet tervetullut ottamaan yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-17).

3. Takuu

Tuotteillamme on tehtaan myöntämä, tuotekohtainen ja tuotteesta riippuvainen takuu.

4. Palautukset

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus tilauspäivästä lukien. Tuotteiden palautuksista on aina sovittava etukäteen kanssamme. Pyydämme, että otatte yhteyttä puhelimella 09-822686 tai sähköpostitse (vantaa@siemenjakone.com) ennen tuotteen palautusta. Palautettavien tuotteiden on oltava käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksessaan. Kaikki palautuksesta aiheutuvat kustannukset maksaa palauttaja ellei toisin ole yhteisesti sovittu.

Noutamattomat lähetykset palautuvat automaattisesti liikkeeseemme kuljetusyhtiön säilytysajan päättyessä. Palautuneita lähetyksiä ei lähetetä uudestaan. Palautuneet lähetykset hyvitetään 14 vuorokauden kuluessa.

5. Vahingoittunut paketti

Mikäli lähetys on rikkoutunut tai pakkaukseltaan vioittunut, tee siitä heti kirjallinen vahinkoilmoitus rahdin toimittajan kanssa (esim. Posti). Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista.

Vantaan Siemen ja Kone Oy pidättää oikeuden verkkokaupassa olevien hintojen sekä tietojen muutoksiin. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista asiakkaallemme ennen tuotteen lähetystä.