Robottiruohonleikkurit

Kun ostat robottiruohonleikkurisi meiltä, saat kaupan päälle veloituksettoman käyttäjätuen. Henkilökohtainen robottiasiantuntijamme auttaa sinua robotin toimintoihin, asennukseen ja kausihuoltoihin liittyvissä kysymyksissä vielä vuosienkin kuluttua.

Asennuspalvelu on vaivattomin tapa robotin käyttöönottoon ja samalla vastaamme myös robotin oikeaoppisesta toiminnasta. Ammattitaitoinen, joustava asennuspalvelumme toimii uudenmaan alueella, myös saaristossa.

Vantaan Siemen ja Kone on täyden palvelun robottileikkuritalo; Voit ostaa meiltä pelkän leikkurin asennusohjeiden kera, tai voit ostaa robottileikkurisi asiantuntijan asentamana. Tarjoamme asiakkaillemme myös kausihuolto ja talvisäilytyspaketteja.

Johtavat robottileikkurimerkit:
Husqvarna Automower ja STIHL iMow ovat maailman suurimpien puutarhakonevalmistajien robottiruohonleikkureita. Älykkäät koneet erikokoisille pihoille pitävät nurmikkosi siistinä koko kesän.

Malliston pienemmät koneet soveltuvat 50-500 neliöisille nurmialueille, kun taas suuremmat robottileikkurit leikkaavat jopa 5000m2 nurmialueet helposti.

Edistykselliset ratkaisut ja hyvä varaosasaatavuus vielä vuosienkin kuluttua pitää huolen siitä, että olet valinnut oikean robotin.