Aspen Dieselpolttoaine 5L

23.00 

Tilaustuote, arvioitu toimitusaika 7-14 pv.
Huom! Tarkistathan tämän tuotteen toimitusajan liikkeestämme soittamalla 09 822 686 tai sähköpostitse vantaa@siemenjakone.com. Saatavuus ja toimitusajat vaihtelevat joissakin tuotteissamme.

Tuotetunnus (SKU): AD005N54 Osasto:

Kuvaus

Huom. Polttoaineita ei voida toimittaa postissa eikä matkahuollossa.

 

Aspen D on dieselpolttoaine, joka koostuu 90% uusiutuvista hiilivedyistä. Se on suunniteltu käyttäjille, jotka arvostavat polttoainetta, joka on parempi ihmisille, koneille ja ympäristölle.

Aspen D säilyttää laatunsa varastoinnin aikana, on täysin vapaa RME:stä, sisältää huomattavasti vähemmän vaarallisia ainesosia ja säilyy 3-4 kertaa kauemmin kuin tavallinen ruotsalainen tai eurooppalainen diesel.Tämä antaa paremman käyttövarmuuden sekä vähentää suodattimien ja ruiskutusjärjestelmän tukkeutumisen riskiä sekä moottorivikoja.

Aspen D on erityisesti kehitetty dieselkoneille, joissa on yksinkertainen pakokaasun puhdistusjärjestelmä tai joista se puuttuu kokonaan. Tällaisia koneita ovat mm. maantiivistäjät, pienkaivurit, sähkögeneraattorit, kompressorit, nosturit, ruohonleikkurit, monitoimityökoneet, trukit, kuumavesipesurit ja dieselpolttimet/-lämmittimet.

Myydään 5 ja 25 litran kanistereissa

Lisätiedot

Paino 5 kg (kilogramma)

(painot ja koot sisältävät pakkauksen.)

Valmistaja

Aspen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aspen Dieselpolttoaine 5L”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *