-14%

Husqvarna Automower® 405X

1,899.00 

Heti netistä tai Vantaan Myymälästä

Kuvaus

Husqvarna Automower 405X robottiruohonleikkuri

Uutuusmalli 600m2 nurmialueille; Automower 405X on älykäs robottiruohonleikkuri monimuotoisille alueille. Malli pohjautuu Automower 305 robottiruohonleikkuriin, mutta on varustettu X-sarjan lisäominaisuuksilla:

  •  X-Sarjan leikkureissa vakiovarusteena GPS-avusteinen leikkuutoiminto. Leikkuri luo alueesta kartan, ja päättelee itse missä päin pihaa tällä leikkuukerralla täytyy keskittyä leikkuutyöhön.
  •  Automower Connect -etähallintakortti vakiona. Voit puhelimella paikantaa robottiruohonleikkurin, antaa sille käskyjä ja halutessasi yhdistää erillisiin älyjärjestelmiin (Amazon Alexa ja vastaavat).
  •  Ajovalot näyttävät tyylikkäiltä ja tuovat turvallisuutta mikäli leikkurin on esimerkiksi ylitettävä ajoväylä leikkuualueelle siirryttäessä.
  •   X-Sarjan leikkureissa myös kumivaimennettu etupuskuri ja oranssit pölykapselit.

Kuten muutkin Automowerit, 405X leikkaa aluetta itsenäisesti ja palautuu automaattisesti lataukseen virran vähetessä. Satunnaisen leikkuukuvion sekä kolmen veitsimäisen terän ansiosta leikkuujälki on ensiluokkaista. Ruoho leikkaantuu pieneksi silpuksi, ja maatuu nopeasti nurmen ravinnoksi. Mikäli leikkuri törmää esteeseen, se vaihtaa suuntaa. Jos leikkuria nostetaan kesken leikkuutyön, pysähtyvät terät automaattisesti.

Nelipyöräisen rakenteensa vuoksi leikkuri selviää jopa 40% nousuista, mikä tarkoittaa 40cm nousua 100cm matkalla. Mikäli alueen reunoilla on kaltevuutta, suosittelemme lisävarusteeksi maastopyöriä. Turvallisuudesta vastaa PIN-koodi ja hälytysääni, ilman pin-koodia robottileikkuria ei pysty käyttämään. Lisäksi Automower Connect mahdollistaa koneen paikantamisen ja automaattiset hälytykset älypuhelimeen tai tekstiviestitse. 405X robotin voi puhdistaa vesiletkulla uuden runkorakenteen ansiosta.

Leikkurin ohjelmointi ja käyttäminen on erittäin helppoa selkeän näppäimistön ja näytön ansiosta. Asetuksien muuttaminen ei vaadi ohjelmointitaitoja, valikko on suomenkielinen ja siirtyminen valikosta toiseen suoraviivaista.

Automower robottiruohonleikkurit toimitetaan ilman asennussarjaa. Mikäli et itse halua asentaa leikkuria, ota meihin yhteyttä. Asennamme leikkurit vuosien kokemuksella.

 

Leikkuualue 600m2 +-20%
Akun tyyppi Li-Ion 18V
Latausvirta 1.3 A
Virrankulutus leikkuutyön aikana 20 W
Keskimääräinen latausaika 60 min
Keskimääräinen leikkuuaika 50 min
Leikkurin paino 9,7kg
Leikkuukorkeus min-max 20-50mm
Leikkuuleveys 22cm
Mitat 31x45x24cm
Terälaite, 3 taittuvaa terää Kyllä
Näppäimistö 2,8″ näytöllä
Ajastin Kyllä
Varashälytin Kyllä
PIN-koodi Kyllä
GPS seuranta Kyllä
Aikalukko Kyllä
Kallistustunnistin Kyllä
Nostotunnisitn Kyllä
Törmäystunnistin Kyllä
Renkaat Keskikarheat
Varaterät 6kpl Kyllä

Lisätiedot

Mitat 79 × 59 × 33 cm (senttimetri)

(painot ja koot sisältävät pakkauksen.)

Valmistaja

Husqvarna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Husqvarna Automower® 405X”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...