-21%

Husqvarna R 214C, C94, Husqvarna Hs 413Ae , Hydro

3,799.00 

Tilaustuote, arvioitu toimitusaika 7-14 pv.
Huom! Tarkistathan tämän tuotteen toimitusajan liikkeestämme soittamalla 0404559119 tai sähköpostitse vantaa@siemenjakone.com. Saatavuus ja toimitusajat vaihtelevat joissakin tuotteissamme.

Tuotetunnus (SKU): 9705194-01 Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Tehokkaassa Riderissa on 94 cm:n Combi-leikkuulaite, jonka leikkuutulos on erinomainen niin BioClip®-toiminnolla kuin taaksepuhalluksellakin.

Soveltuu hyvin tehokkuutta, helppokäyttöisyyttä, ylivoimasta hallittavuutta ja ajo-ominaisuuksia arvostavalle käyttäjille.

Takarunko-ohjaus ja eteen asennettu leikkuulaite helpottavat koneen hallintaa samalla, kun leikattava alue on hyvin näkyvillä ja leikkuutulos on erinomainen.

Poljinkäyttöinen hydrostaattinen voimansiirto, helppokäyttöiset hallintalaitteet ja automaattinen terien kytkentä varmistavat vaivattoman ja mukavan työskentelyn.

Leikkuulaitteen huoltoasento helpottaa puhdistamis- ja huoltotoimia. Riderista on moneen muuhunkin kuin ruohon leikkaamiseen.

Lumilevyn, peräkärryn, sammalenrepijän ja levittimen kaltaisten lisälaitteiden avulla Rider auttaa pitämään pihapiirin kunnossa ympäri vuoden.

 

Tekniset tiedot:

Moottorin valmistaja Husqvarna
Nettoteho/esiasetettu rpm 8.4 kW
Leikkuumenetelmä BioClip®/Taaksepuhallus
Leikkuuleveys 94 cm

 

 

Lisätiedot

Mitat 231 × 112 × 98 cm (senttimetri)

(painot ja koot sisältävät pakkauksen.)

Valmistaja

Husqvarna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Husqvarna R 214C, C94, Husqvarna Hs 413Ae , Hydro”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *