Makita Mp100Dz Ilmapumppu Cxt, 8,3Bar / 121Psi, Automaattinen Pysäytys. Runkoversio

99.00 

Tilaustuote, arvioitu toimitusaika 7-14 pv.
Huom! Tarkistathan tämän tuotteen toimitusajan liikkeestämme soittamalla 09 822 686 tai sähköpostitse vantaa@siemenjakone.com. Saatavuus ja toimitusajat vaihtelevat joissakin tuotteissamme.

Tuotetunnus (SKU): MP100DZ Osastot: ,

Kuvaus

12V max • 8,3 mbar • 121 psi
Kätevä pumppu esimerkiksi autojen ja polkupyörien renkaiden täyttämiseen
Kevyt ja pienikokoinen ilmapumppu LED-valolla pallojen ja renkaiden täyttämiseen. Pumppu lopettaa automaattisesti täyttämisen kun esivalittu täyttöaste on saavutettu. Termostaatti suojaa konetta ylikuumenemiselta. Mukana useampi adapteri erilaisia venttiileitä varten. Runkoversio ilman akkua ja laturia.

Kevyt ja pienikokoinen ilmapumppu 12V max CXT akuille esimerkiksi pallojen ja renkaiden täyttämiseen. Pumppu lopettaa automaattisesti täyttämisen kun esivalittu täyttöaste on saavutettu. LED-valo helpottaa työskentelyä hämärässä ja termostaatti suojaa konetta ylikuumenemiselta. Mukana useampi adapteri erilaisia venttiileitä varten. Runkoversio ilman akkua ja laturia.

Digitaalinen painemittari taustavalolla lisää näkyvyyttä
Kone pysähtyy automaattisesti, kun asetettu tavoitepaine saavutetaan
Termostaatti suojaa konetta ylikuumenemiselta
Toimitetaan ilman akkua ja laturia

Akkutyyppi CXT
Li-ion akku 12V max     –
Akun suojausjärjestelmä
 
Ilmamäärä     10 L/min
Maksimipaine     8,3 bar
Letkun pituus     0,65 m
Paino akulla (EPTA)     1.2 – 1.3 kg
 
Tuotteen mitat (P x L x K):     255 x 74 x 173 mm

Valmistaja

Makita

Makita Oy on japanilaisen Makita Corporationin täysin omistama tytäryhtiö, joka koostuu seitsemästä maasta Suomi, Ruotsi, Norja, Viro, Latvia ja Liettua. Suomessa Makita on ollut tuotemerkkinä jo vuodesta 1979 lähtien. Oma tytäryhtiö Makita Oy perustettiin Suomeen keväällä 2001. Makita Corporation on 100 vuoden ajan panostanut tuotekehitykseen ja laatuun. Tämä on varmistanut Makitan aseman yhtenä maailman johtavista sähkötyökalujen valmistajista ja antanut Makita Oy:lle mahdollisuuden kasvaa yhdeksi alueensa merkittävimmäksi sähkötyökalutoimittajaksi. Tänään tuotteitamme saa useilta sadoilta yhteistyökumppaneiltamme kautta maan. Kaikkien Makita- ja Dolmar-tuotteiden myynti tapahtuu valtuutettujen jälleenmyyjien kautta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Makita Mp100Dz Ilmapumppu Cxt, 8,3Bar / 121Psi, Automaattinen Pysäytys. Runkoversio”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Akkutyyppi CXT;1
Jännite;12 V
Akun suojausjärjestelmä;1
Ilmamäärä;10 L/min
Maksimipaine;8,3 bar
Paino akulla (EPTA);1,2 - 1,3 kg
Tuotteen mitat (P x L x K):;255 x 74 x 173 mm
Letkun pituus;0,65 m

Muut asiakkaat ostivat myös