Makita Katkaisulaikka 115×1,0mm Rst (Inox)

2.20 

Tilaustuote, arvioitu toimitusaika 7-14 pv.
Huom! Tarkistathan tämän tuotteen toimitusajan liikkeestämme soittamalla 09 822 686 tai sähköpostitse vantaa@siemenjakone.com. Saatavuus ja toimitusajat vaihtelevat joissakin tuotteissamme.

Tuotetunnus (SKU): B-12217 Osasto:

Kuvaus

Metallia katkaistaessa on laikan paksuudella suuri merkitys: Metallin katkaisussa millisen laikan katkaisunopeus on selvästi suurempi kuin paksummilla laikoilla ja katkaisussa leikkuureunaan jäävä purse on pienempi.

Valmistaja

Makita

Makita Oy on japanilaisen Makita Corporationin täysin omistama tytäryhtiö, joka koostuu seitsemästä maasta Suomi, Ruotsi, Norja, Viro, Latvia ja Liettua. Suomessa Makita on ollut tuotemerkkinä jo vuodesta 1979 lähtien. Oma tytäryhtiö Makita Oy perustettiin Suomeen keväällä 2001. Makita Corporation on 100 vuoden ajan panostanut tuotekehitykseen ja laatuun. Tämä on varmistanut Makitan aseman yhtenä maailman johtavista sähkötyökalujen valmistajista ja antanut Makita Oy:lle mahdollisuuden kasvaa yhdeksi alueensa merkittävimmäksi sähkötyökalutoimittajaksi. Tänään tuotteitamme saa useilta sadoilta yhteistyökumppaneiltamme kautta maan. Kaikkien Makita- ja Dolmar-tuotteiden myynti tapahtuu valtuutettujen jälleenmyyjien kautta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Makita Katkaisulaikka 115×1,0mm Rst (Inox)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Laikan halkaisija;115 mm
Paksuus;1,0 mm
Reiän halkaisija;22,23 mm
kpl / pkt;5
Tukkupakkaus;10