Makita Makpac Muovilaukku 1 395 X 295 X 110Mm

29.90 

Heti netistä ja Vantaan Myymälästä (2 kpl)

Tuotetunnus (SKU): 821549-5 Osasto:

Kuvaus

395 x 295 x 110mm
Yhdisteltävä Makpac-laukkujärjestelmä on erinomainen ratkaisu säilytykseen ja kuljetukseen
Makpac-laukuilla pidät työkalut järjestyksessä ja ne ovat erinomaisia työkalujen säilyttämiseen sekä myös kuljettamiseen. Vahvat ja kokoontaitettavat kahvat tekevät laukuista helpon siirtää ja säilyttää. Laukut voidaan pinota päällekkäin ja lukita toisiinsa lukitussalvoilla esimerkiksi kuljetuksen ajaksi.

Makpac-laukkujärjestelmä on suunniteltu ammattikäyttöön. Yhdisteltävään laukkujärjestelmään kuuluu neljä eri kokoista muovilaukkua ja kaksi avointa työkalupakkia. Laukut voidaan pinota päällekäin ja lukita toisiinsa lukitussalvoilla. Toisiinsa kytketyt laukut vievät vähemmän säilytystilaa ja helpottavat kuljetusta työkohteeseen.

Tukevat kantokahvat, pyöristetyt reunat ja hyvin pitävät lukitussalvat ovat ominaisuuksia, joita ammattilaiset arvostavat koneiden kuljetuksessa varastoinnissa.

Makpac -sarjaan on saatavilla erilaisia säilytyslokeroita, joilla säilöt esimerkiksi koneet ja niiden tarvikkeet kätevästi ja löydät ne aina tarvittaessa oikeilta paikoiltaan. Kuljetus onnistuu esimerkiksi kokoontaitettavalla Makpac-kuljetuskärryllä tai pyörillä varustetulla Makpac-kuljetusalustalla.

Valmistaja

Makita

Makita Oy on japanilaisen Makita Corporationin täysin omistama tytäryhtiö, joka koostuu seitsemästä maasta Suomi, Ruotsi, Norja, Viro, Latvia ja Liettua. Suomessa Makita on ollut tuotemerkkinä jo vuodesta 1979 lähtien. Oma tytäryhtiö Makita Oy perustettiin Suomeen keväällä 2001. Makita Corporation on 100 vuoden ajan panostanut tuotekehitykseen ja laatuun. Tämä on varmistanut Makitan aseman yhtenä maailman johtavista sähkötyökalujen valmistajista ja antanut Makita Oy:lle mahdollisuuden kasvaa yhdeksi alueensa merkittävimmäksi sähkötyökalutoimittajaksi. Tänään tuotteitamme saa useilta sadoilta yhteistyökumppaneiltamme kautta maan. Kaikkien Makita- ja Dolmar-tuotteiden myynti tapahtuu valtuutettujen jälleenmyyjien kautta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Makita Makpac Muovilaukku 1 395 X 295 X 110Mm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotteen mitat (P x L x K):;295 x 395 x 105 mm

Muut asiakkaat ostivat myös