Makita Metalliporanterä 10,5X133mm Hss-Co 10,5 X 133 Mm

17.90 

Heti netistä tai Vantaan Myymälästä

Tuotetunnus (SKU): D-17479 Osasto:

Kuvaus

HSS-poranterä, jossa M35-terästä ja 5 % kobolttia. Terä on vahvempi ja kestää kauemmin verrattuna perinteiseen metalliterään. Korkeassa lämpötilassa valmistetut terät soveltuvat hyvin teräksien ja kovaseoksisten metallien työstöön

118° piste vähentää terän luisumisvaaraa korkeassa lämpötilassa tuotantoprosessissa, ollen ideaalinen käytettäväksi korkean jännitysmomentin tai korkean seosainepitoisuuden teräksessä.
HSS-poranterät DIN338, jossa M35 terästä ja 5 % kobolttia.
Käytä matalahiiliteräkseen, ruostumattomaan teräkseen, vaikeasti työstettäviin metalleihin, hitsattuihin saumoihin ja autotöihin.
Käyttökohde: Ruostumaton, seostettu ja matalahiiliteräs. Autotyöt. Autojen ja lentokoneiden rungot
Tämä tarkoittaa, että kärki on vahvempi ja kestää pidempään, verratessa perinteiseen malliin.
Täydellinen sitkeille ja hioville teräksille

Valmistaja

Makita

Makita Oy on japanilaisen Makita Corporationin täysin omistama tytäryhtiö, joka koostuu seitsemästä maasta Suomi, Ruotsi, Norja, Viro, Latvia ja Liettua. Suomessa Makita on ollut tuotemerkkinä jo vuodesta 1979 lähtien. Oma tytäryhtiö Makita Oy perustettiin Suomeen keväällä 2001. Makita Corporation on 100 vuoden ajan panostanut tuotekehitykseen ja laatuun. Tämä on varmistanut Makitan aseman yhtenä maailman johtavista sähkötyökalujen valmistajista ja antanut Makita Oy:lle mahdollisuuden kasvaa yhdeksi alueensa merkittävimmäksi sähkötyökalutoimittajaksi. Tänään tuotteitamme saa useilta sadoilta yhteistyökumppaneiltamme kautta maan. Kaikkien Makita- ja Dolmar-tuotteiden myynti tapahtuu valtuutettujen jälleenmyyjien kautta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Makita Metalliporanterä 10,5X133mm Hss-Co 10,5 X 133 Mm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Halkaisija;10,5 mm
Kokonaispituus;133 mm
Työskentelypituus;87 mm
kpl / pkt;1