Makita Metalliporanteräsarja Hss-G 1-10Mm, 0,5mm Välein, (Me 8kpl)

42.90 

Tilaustuote, arvioitu toimitusaika 7-14 pv.
Huom! Tarkistathan tämän tuotteen toimitusajan liikkeestämme soittamalla 09 822 686 tai sähköpostitse vantaa@siemenjakone.com. Saatavuus ja toimitusajat vaihtelevat joissakin tuotteissamme.

Tuotetunnus (SKU): D-29941 Osastot: ,

Kuvaus

Ø 1-10 mm, 0,5mm välein (ME 8kpl/ Display)
Muotoon jyrsitty, tarkkuushiottu ja kiillotettu HSS-G metalliporanterä. Soveltuu teräkselle 900 N/mm2:n vetolujuuteen asti, valuraudalle, alumiinille, messingille ja koville muoviaineille.

Halkaisija     1 – 10 mm

Valmistaja

Makita

Makita Oy on japanilaisen Makita Corporationin täysin omistama tytäryhtiö, joka koostuu seitsemästä maasta Suomi, Ruotsi, Norja, Viro, Latvia ja Liettua. Suomessa Makita on ollut tuotemerkkinä jo vuodesta 1979 lähtien. Oma tytäryhtiö Makita Oy perustettiin Suomeen keväällä 2001. Makita Corporation on 100 vuoden ajan panostanut tuotekehitykseen ja laatuun. Tämä on varmistanut Makitan aseman yhtenä maailman johtavista sähkötyökalujen valmistajista ja antanut Makita Oy:lle mahdollisuuden kasvaa yhdeksi alueensa merkittävimmäksi sähkötyökalutoimittajaksi. Tänään tuotteitamme saa useilta sadoilta yhteistyökumppaneiltamme kautta maan. Kaikkien Makita- ja Dolmar-tuotteiden myynti tapahtuu valtuutettujen jälleenmyyjien kautta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Makita Metalliporanteräsarja Hss-G 1-10Mm, 0,5mm Välein, (Me 8kpl)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *