Makita Puutarhan Monitoimikoneen Ruohoraivurilisälaite Em404Mp. Leveä Sektorisuoja. Halkaisija 42 Cm. Si

169.00 

Heti netistä ja Vantaan Myymälästä (1 kpl)

Kuvaus

Monitoimikoneisiin DUX60, EX2650

Uudella suojuksella parempi näkyvyys leikattavaan kohtaan. Helppokäyttöinen ja tehokas, soveltuu myös ammattikäyttöön. Soveltuu myös metalliterälle 230×25,4 mm.
 

Leveä leikkuuleveys
Suoja muunnettavissa helposti vaihdettaessa siimpäästä terään tai päinvastoin
Kaksi leikkaavaa siimaa, Tap&Go siimapää

Tuotteen mitat (P x L x K):     914x392x225 mm

Valmistaja

Makita

Makita Oy on japanilaisen Makita Corporationin täysin omistama tytäryhtiö, joka koostuu seitsemästä maasta Suomi, Ruotsi, Norja, Viro, Latvia ja Liettua. Suomessa Makita on ollut tuotemerkkinä jo vuodesta 1979 lähtien. Oma tytäryhtiö Makita Oy perustettiin Suomeen keväällä 2001. Makita Corporation on 100 vuoden ajan panostanut tuotekehitykseen ja laatuun. Tämä on varmistanut Makitan aseman yhtenä maailman johtavista sähkötyökalujen valmistajista ja antanut Makita Oy:lle mahdollisuuden kasvaa yhdeksi alueensa merkittävimmäksi sähkötyökalutoimittajaksi. Tänään tuotteitamme saa useilta sadoilta yhteistyökumppaneiltamme kautta maan. Kaikkien Makita- ja Dolmar-tuotteiden myynti tapahtuu valtuutettujen jälleenmyyjien kautta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Makita Puutarhan Monitoimikoneen Ruohoraivurilisälaite Em404Mp. Leveä Sektorisuoja. Halkaisija 42 Cm. Si”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotteen mitat (P x L x K):;914 x 392 x 225 mm

Muut asiakkaat ostivat myös