Makita Pyörösahanterä 165X20X2,0Mm, Z-16 Puulle, Pyörösahat, Karkea Sahaus. M-Force

30.00 

varastossa

Kuvaus

Käsipyörösahat
Puulle
Kestävä M-Force pyörösahanterä 165mm halkaisijalla ja Z-16 hammastuksella nopeaan puun sahaamiseen. Terä jättää karkean sahausjäljen ja soveltuu käsipyörösahoilla käytettäväksi. Terän hampaan leveys 2,0mm ja reiän halkaisija 20mm.

Kestää kaksi kertaa pidempään ja leikkaa paljon puhtaammin kuin normaalit terät. Keskinkertainen leikkaus
Käyttökohde: Risti- ja pitkittäisleikkaukset. Puu. Puutyöt. Kaappien teko.
Ominaisuudet: Vallankumouksellinen hammassuunnittelu asettaa uuden mittapuun teräteknologiaan. Kaksoisviistotuilla hampailla on terävämmät leikkaavat kulmat ja "M" muoto näyttää ikään kuin tuplaavan hampaiden määrän terässä.
Kestää kaksi kertaa pidempään ja leikkaa paljon puhtaammin kuin normaalit terät
Hampaiden tyyppi/sarja: M-hampaat

Terän halkaisija     165 mm
Reiän halkaisija     20 mm
Hampaan leveys     2,0 mm
 
Hampaiden määrä     16
Kallistuskulma     15°
Terän tyyppi     M-Force

Valmistaja

Makita

Makita Oy on japanilaisen Makita Corporationin täysin omistama tytäryhtiö, joka koostuu seitsemästä maasta Suomi, Ruotsi, Norja, Viro, Latvia ja Liettua. Suomessa Makita on ollut tuotemerkkinä jo vuodesta 1979 lähtien. Oma tytäryhtiö Makita Oy perustettiin Suomeen keväällä 2001. Makita Corporation on 100 vuoden ajan panostanut tuotekehitykseen ja laatuun. Tämä on varmistanut Makitan aseman yhtenä maailman johtavista sähkötyökalujen valmistajista ja antanut Makita Oy:lle mahdollisuuden kasvaa yhdeksi alueensa merkittävimmäksi sähkötyökalutoimittajaksi. Tänään tuotteitamme saa useilta sadoilta yhteistyökumppaneiltamme kautta maan. Kaikkien Makita- ja Dolmar-tuotteiden myynti tapahtuu valtuutettujen jälleenmyyjien kautta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Makita Pyörösahanterä 165X20X2,0Mm, Z-16 Puulle, Pyörösahat, Karkea Sahaus. M-Force”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Terän halkaisija;165 mm
Reiän halkaisija;20 mm
Hampaan leveys;2,0 mm
Hampaiden määrä;16
Kallistuskulma;15°
Terän tyyppi;M-Force