Makita Pyörösahanterä 190X20X2,0Mm, Z-60 Puulle, Ls0714

65.90 

Heti netistä ja Vantaan Myymälästä (2 kpl)

Kuvaus

Jiirisahat
Puulle
Makblade pyörösahanterä 190mm halkaisijalla ja Z-60 hammastuksella puun sahaamiseen. Terä jättää hienon sahausjäljen ja soveltuu katkaisu- ja jiirisahoilla käytettäväksi. Terän hampaan leveys 2,0mm ja reiän halkaisija 20mm.

Korkealuokkainen volframikarbidi matalalla kulumisnopeudella, laajaan käyttöön. Todella hieno leikkaus
Käyttökohde: Jiirisirkkelit. Kaapit. Puutyöt
Ominaisuudet: Ammattitason terä, karkaistu ja jännitetty, korkean asteen volframikarbidihampaat, tarkkuushionta takaa terävämmän kulutusreunan.
Laaja valikoima kokoja 190 mm – 305 mm ja hampaiden määrä 24-100 takaa tuotevalikoiman käyttömahdollisuudet alkaen karkeasta leikkauksesta päätyen erittäin hienoon viimeistelyyn.

Terän halkaisija     190 mm
Reiän halkaisija     20 mm
Hampaan leveys     2,0 mm
 
Hampaiden määrä     60
Kallistuskulma     5°
Terän tyyppi     Makblade

Valmistaja

Makita

Makita Oy on japanilaisen Makita Corporationin täysin omistama tytäryhtiö, joka koostuu seitsemästä maasta Suomi, Ruotsi, Norja, Viro, Latvia ja Liettua. Suomessa Makita on ollut tuotemerkkinä jo vuodesta 1979 lähtien. Oma tytäryhtiö Makita Oy perustettiin Suomeen keväällä 2001. Makita Corporation on 100 vuoden ajan panostanut tuotekehitykseen ja laatuun. Tämä on varmistanut Makitan aseman yhtenä maailman johtavista sähkötyökalujen valmistajista ja antanut Makita Oy:lle mahdollisuuden kasvaa yhdeksi alueensa merkittävimmäksi sähkötyökalutoimittajaksi. Tänään tuotteitamme saa useilta sadoilta yhteistyökumppaneiltamme kautta maan. Kaikkien Makita- ja Dolmar-tuotteiden myynti tapahtuu valtuutettujen jälleenmyyjien kautta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Makita Pyörösahanterä 190X20X2,0Mm, Z-60 Puulle, Ls0714”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Terän halkaisija;190 mm
Hampaan leveys;2,0 mm
Hampaiden määrä;60
Reiän halkaisija;20 mm
Kallistuskulma;5°
Terän tyyppi;Makblade