Makita Pyörösahanterä 190X30X2,2Mm, Z-40 Puulle, Pyörösahat, Hieno Sahaus. Makforce

50.00 

Heti netistä ja Vantaan Myymälästä (2 kpl)

Kuvaus

Käsipyörösahat
Puulle
Makforce pyörösahanterä 190mm halkaisijalla ja Z-40 hammastuksella puun sahaamiseen. Terä jättää siistin sahausjäljen ja soveltuu käsipyörösahoilla käytettäväksi. Terän hampaan leveys 2,2mm ja reiän halkaisija 30mm.
 

Luotettava pitkäikäinen terä. Hieno leikkaus
Käyttökohde: Risti- ja pitkittäisleikkaukset. Puu. Puutyöt. Kaappien teko.
Ominaisuudet: Ammattitason terä, karkaistu ja jännitetty, korkean asteen volframikarbidihampaat, tarkkuushionta takaa terävämmän kulutusreunan.
Luotettava pitkäikäinen terä
Hampaiden tyyppi/sarja: TCT-sahanterät

Terän halkaisija     190 mm
Reiän halkaisija     30 / 20 mm
Hampaan leveys     2,2 mm
 
Hampaiden määrä     40
Kallistuskulma     20°
Terän tyyppi     Makforce

Valmistaja

Makita

Makita Oy on japanilaisen Makita Corporationin täysin omistama tytäryhtiö, joka koostuu seitsemästä maasta Suomi, Ruotsi, Norja, Viro, Latvia ja Liettua. Suomessa Makita on ollut tuotemerkkinä jo vuodesta 1979 lähtien. Oma tytäryhtiö Makita Oy perustettiin Suomeen keväällä 2001. Makita Corporation on 100 vuoden ajan panostanut tuotekehitykseen ja laatuun. Tämä on varmistanut Makitan aseman yhtenä maailman johtavista sähkötyökalujen valmistajista ja antanut Makita Oy:lle mahdollisuuden kasvaa yhdeksi alueensa merkittävimmäksi sähkötyökalutoimittajaksi. Tänään tuotteitamme saa useilta sadoilta yhteistyökumppaneiltamme kautta maan. Kaikkien Makita- ja Dolmar-tuotteiden myynti tapahtuu valtuutettujen jälleenmyyjien kautta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Makita Pyörösahanterä 190X30X2,2Mm, Z-40 Puulle, Pyörösahat, Hieno Sahaus. Makforce”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Terän halkaisija;190 mm
Reiän halkaisija;30 / 20 mm
Hampaan leveys;2,2 mm
Hampaiden määrä;40
Kallistuskulma;20°
Terän tyyppi;Makforce