Makita Pyörösahanterä 216X30X2,1Mm, Z-60 Puulle, Hiljainen Makblabe Plus, Dw, Elu, Bosch, Metabo

109.00 

Heti netistä tai Vantaan Myymälästä

Kuvaus

Jiirisahat
Puulle
Erittäin hiljainen, kestävä sekä alhaisen tärinän 216mm Makblade Plus pyörösahanterä Z-60 hammastuksella puun hienoon sahaamiseen. Terä soveltuu katkaisu- ja jiirisahoilla käytettäväksi. Terän hampaan leveys 2,1mm ja reiän halkaisija 30mm.
 

Pienempi tärinä tuottaa enemmän tarkkuutta ja pidentää terän ikää. Hieno leikkaus
Käyttökohde: Jiirisirkkelit. Kaapit. Puutyöt
Ominaisuudet: Makblade Plus sahanterät jiirisahalle ja pöytäsahalle on valmistettu ainutlaatuisella patentoidulla tekniikalla. Terät on kehitetty vaimentamaan tärinää ja olemaan erittäin hiljaisia. Ne parantavat työympäristöä ja kehittävät sahanterien kestävyyttä.
Viimeistely: Erittäin matala kitkapinnoite

Terän halkaisija     216 mm
Reiän halkaisija     30 mm
Hampaan leveys     2,1 mm
 
Hampaiden määrä     60
Kallistuskulma     5°
Terän tyyppi     Makblade+

Valmistaja

Makita

Makita Oy on japanilaisen Makita Corporationin täysin omistama tytäryhtiö, joka koostuu seitsemästä maasta Suomi, Ruotsi, Norja, Viro, Latvia ja Liettua. Suomessa Makita on ollut tuotemerkkinä jo vuodesta 1979 lähtien. Oma tytäryhtiö Makita Oy perustettiin Suomeen keväällä 2001. Makita Corporation on 100 vuoden ajan panostanut tuotekehitykseen ja laatuun. Tämä on varmistanut Makitan aseman yhtenä maailman johtavista sähkötyökalujen valmistajista ja antanut Makita Oy:lle mahdollisuuden kasvaa yhdeksi alueensa merkittävimmäksi sähkötyökalutoimittajaksi. Tänään tuotteitamme saa useilta sadoilta yhteistyökumppaneiltamme kautta maan. Kaikkien Makita- ja Dolmar-tuotteiden myynti tapahtuu valtuutettujen jälleenmyyjien kautta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Makita Pyörösahanterä 216X30X2,1Mm, Z-60 Puulle, Hiljainen Makblabe Plus, Dw, Elu, Bosch, Metabo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Terän halkaisija;216 mm
Hampaan leveys;2,1 mm
Hampaiden määrä;60
Reiän halkaisija;30 mm
Kallistuskulma;5°
Terän tyyppi;Makblade+