Makita Pyörösahanterä 250X30X2,4Mm, Z-80 Alumiinille, Jiirisahoille

99.90 

Heti netistä tai Vantaan Myymälästä

Kuvaus

Specialized pyörösahanterä 250mm halkaisijalla ja Z-80 hammastuksella alumiinin sahaamiseen. Terä soveltuu katkaisu- ja jiirisahoilla käytettäväksi. Terän hampaan leveys 2,4mm ja reiän halkaisija 30mm.

Erinomainen sahausnopeus jiirisahalla alumiiniin, kupari-seoksiin, pronssiin, muoveihin ja laminoituun puuhun. Siisti jälki
Käyttökohde: Teollinen valmistus, Ikkunat, Katot, Puristeet, Alumiini, Kupari

Valmistaja

Makita

Makita Oy on japanilaisen Makita Corporationin täysin omistama tytäryhtiö, joka koostuu seitsemästä maasta Suomi, Ruotsi, Norja, Viro, Latvia ja Liettua. Suomessa Makita on ollut tuotemerkkinä jo vuodesta 1979 lähtien. Oma tytäryhtiö Makita Oy perustettiin Suomeen keväällä 2001. Makita Corporation on 100 vuoden ajan panostanut tuotekehitykseen ja laatuun. Tämä on varmistanut Makitan aseman yhtenä maailman johtavista sähkötyökalujen valmistajista ja antanut Makita Oy:lle mahdollisuuden kasvaa yhdeksi alueensa merkittävimmäksi sähkötyökalutoimittajaksi. Tänään tuotteitamme saa useilta sadoilta yhteistyökumppaneiltamme kautta maan. Kaikkien Makita- ja Dolmar-tuotteiden myynti tapahtuu valtuutettujen jälleenmyyjien kautta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Makita Pyörösahanterä 250X30X2,4Mm, Z-80 Alumiinille, Jiirisahoille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Terän halkaisija;250 mm
Hampaan leveys;2,4 mm
Hampaiden määrä;80
Reiän halkaisija;30 mm
Kallistuskulma;-5°
Terän tyyppi;Specialized