Makita Pyörösahanterä 305X30X2,3Mm, Z-60 Puulle, Jiirisahoille

87.90 

Tilaustuote, arvioitu toimitusaika 7-14 pv.
Huom! Tarkistathan tämän tuotteen toimitusajan liikkeestämme soittamalla 09 822 686 tai sähköpostitse vantaa@siemenjakone.com. Saatavuus ja toimitusajat vaihtelevat joissakin tuotteissamme.

Kuvaus

Pöytä- ja jiirisahat
Puulle
Makblade pyörösahanterä 305mm halkaisijalla ja Z-60 hammastuksella puun sahaamiseen. Terä soveltuu yleissahaukseen pöytä- sekä jiirisahoilla käytettäväksi. Terän hampaan leveys 2,3mm ja reiän halkaisija 30mm.

Korkealuokkainen volframikarbidi matalalla kulumisnopeudella, laajaan käyttöön. Hieno leikkaus
Käyttökohde: Jiirisirkkelit. Kaapit. Puutyöt
Ominaisuudet: Ammattitason terä, karkaistu ja jännitetty, korkean asteen volframikarbidihampaat, tarkkuushionta takaa terävämmän kulutusreunan.
Laaja valikoima kokoja 190 mm – 305 mm ja hampaiden määrä 24-100 takaa tuotevalikoiman käyttömahdollisuudet alkaen karkeasta leikkauksesta päätyen erittäin hienoon viimeistelyyn.

Terän halkaisija     305 mm
Reiän halkaisija     30 mm
Hampaan leveys     2,3 mm
 
Hampaiden määrä     60
Kallistuskulma      5°
Terän tyyppi      Makblade

Valmistaja

Makita

Makita Oy on japanilaisen Makita Corporationin täysin omistama tytäryhtiö, joka koostuu seitsemästä maasta Suomi, Ruotsi, Norja, Viro, Latvia ja Liettua. Suomessa Makita on ollut tuotemerkkinä jo vuodesta 1979 lähtien. Oma tytäryhtiö Makita Oy perustettiin Suomeen keväällä 2001. Makita Corporation on 100 vuoden ajan panostanut tuotekehitykseen ja laatuun. Tämä on varmistanut Makitan aseman yhtenä maailman johtavista sähkötyökalujen valmistajista ja antanut Makita Oy:lle mahdollisuuden kasvaa yhdeksi alueensa merkittävimmäksi sähkötyökalutoimittajaksi. Tänään tuotteitamme saa useilta sadoilta yhteistyökumppaneiltamme kautta maan. Kaikkien Makita- ja Dolmar-tuotteiden myynti tapahtuu valtuutettujen jälleenmyyjien kautta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Makita Pyörösahanterä 305X30X2,3Mm, Z-60 Puulle, Jiirisahoille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Terän halkaisija;305 mm
Hampaan leveys;2,3 mm
Hampaiden määrä;60
Reiän halkaisija;30 mm
Kallistuskulma;5°
Terän tyyppi;Makblade