Makita Sds-Plus Poranterä 8X150/215Mm, 4-Leikkuinen Nemesis2 -Terä

12.00 

Heti netistä ja Vantaan Myymälästä (1 kpl)

Kuvaus

Nemesis II • SDS-Plus • 8 x 150 / 215mm • Kivi ja betoni

Erittäin kestävä nelileikkuinen kovametallinen Nemesis II-terä betonille ja koville kivimateriaaleille

Todella tehokas ja kestävä kaikille betonilaaduille pehmeästä kovaan sopiva poranterä. Nelileikkuinen kovametallinen terä on valmistettu yhdestä osasta ja kestää murtumatta myös raudoitukseen porattaessa. Terän keskityskärki helpottaa porauksen aloituksessa.
 

Ainutlaatuinen symmetrinen leikkuupään geometria takaa tarkasti pyöreiden reikien poraamisen. Keskityskärki helpottaa tarkan porauksen aloituksessa ja terävarren kaksoiskierre poistaa leikkuupölyn tehokkaasti reiästä.

Täydellinen vaihtoehto esimerkiksi ankkurireikien poraukseen. Luonnonkiveä porattaessa terä kestää pidempään kun sitä muistetaan jäähdyttää. Pitkäikäisillä Nemesis II- terillä voidaan porata reikiä jopa 50 prosenttia enemmän kuin tavallisilla poravasaran terillä.

Halkaisija     8 mm
Kokonaispituus     215 mm
Työskentelypituus     150 mm

Valmistaja

Makita

Makita Oy on japanilaisen Makita Corporationin täysin omistama tytäryhtiö, joka koostuu seitsemästä maasta Suomi, Ruotsi, Norja, Viro, Latvia ja Liettua. Suomessa Makita on ollut tuotemerkkinä jo vuodesta 1979 lähtien. Oma tytäryhtiö Makita Oy perustettiin Suomeen keväällä 2001. Makita Corporation on 100 vuoden ajan panostanut tuotekehitykseen ja laatuun. Tämä on varmistanut Makitan aseman yhtenä maailman johtavista sähkötyökalujen valmistajista ja antanut Makita Oy:lle mahdollisuuden kasvaa yhdeksi alueensa merkittävimmäksi sähkötyökalutoimittajaksi. Tänään tuotteitamme saa useilta sadoilta yhteistyökumppaneiltamme kautta maan. Kaikkien Makita- ja Dolmar-tuotteiden myynti tapahtuu valtuutettujen jälleenmyyjien kautta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Makita Sds-Plus Poranterä 8X150/215Mm, 4-Leikkuinen Nemesis2 -Terä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Halkaisija;8 mm
Kokonaispituus;215 mm
Työskentelypituus;150 mm