Makita Työkalu- Ja Tarvikesarja 227 Osaa

(1 tuotearvio)

219.00 

Tilaustuote, arvioitu toimitusaika 7-14 pv.
Huom! Tarkistathan tämän tuotteen toimitusajan liikkeestämme soittamalla 0404559119 tai sähköpostitse vantaa@siemenjakone.com. Saatavuus ja toimitusajat vaihtelevat joissakin tuotteissamme.

Kuvaus

Tarpeellinen lukittava työkalusarja lukuisiin käyttötarkoituksiin.

Monipuolinen työkalu ja tarvikesarja laadukkaassa kantosalkussa työmaalle tai vaikkapa autotalliin.
Tarvikesarja on varustettu kahdella räikällä, lenkkiavaimilla sekä kattavalla hylsylajitelmalla.
Mukana myös yleisimmät ruuvauskärjet sekä erikoiskärkiä.

Sisältää kaksi räikkää, jatkovarret, nivelkappaleet ja lenkkiavaimet 6-19mm. Runsaasti ruuvikärkiä PH0-4, PZ0-4, T8-50, KUUSIO 3-6, SL3-8 sekä lisäksi erikoiskärkiä. Mukana 2kpl magneettipitimiä sekä 2kpl magneettinen ruuvinohjainta. Sarjaan kuuluvat hylsyt 4-32mm, torx-hylsyt 4-24mm, voimahylsyt 16 ja 19mm sekä kuusiohylsyt 5-13mm. Lisäksi sarjassa on jatkovarsia räiköille, hylsyadapterit, nivelkappale, ruuvinväännin ruuvauskärjille sekä myös kuusiokoloavaimet 1,5-8mm.

Lisätiedot

Mitat 47 × 11 × 39 cm (senttimetri)

(painot ja koot sisältävät pakkauksen.)

Valmistaja

Makita

Makita Oy on japanilaisen Makita Corporationin täysin omistama tytäryhtiö, joka koostuu seitsemästä maasta Suomi, Ruotsi, Norja, Viro, Latvia ja Liettua. Suomessa Makita on ollut tuotemerkkinä jo vuodesta 1979 lähtien. Oma tytäryhtiö Makita Oy perustettiin Suomeen keväällä 2001. Makita Corporation on 100 vuoden ajan panostanut tuotekehitykseen ja laatuun. Tämä on varmistanut Makitan aseman yhtenä maailman johtavista sähkötyökalujen valmistajista ja antanut Makita Oy:lle mahdollisuuden kasvaa yhdeksi alueensa merkittävimmäksi sähkötyökalutoimittajaksi. Tänään tuotteitamme saa useilta sadoilta yhteistyökumppaneiltamme kautta maan. Kaikkien Makita- ja Dolmar-tuotteiden myynti tapahtuu valtuutettujen jälleenmyyjien kautta.

1 arvio tuotteelle Makita Työkalu- Ja Tarvikesarja 227 Osaa

  1. Epi (varmistettu kirjoittaja)

    Laadukkaan oloiset, nyt tarjouksessa tosi halvalla vielä. Osta sieki🙃

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

kpl / pkt;227