Makita Vannesahanterä Bi-Metal 13X0,5X1140 mm Yli 5mm Kova Ja Ruostumaton Teräs, 1 kpl

89.90 

Heti netistä ja Vantaan Myymälästä (1 kpl)

Kuvaus

Bi-Metalli vannesahanterä yli 5 mm paksulle kovalle ja ruostumattomalle teräkselle. Terän pituus 1 140 mm, leveys 13 mm ja paksuus 0,5 mm. Paketissa 1 terä.

Käyttökohde: H – Muovi, raudattomat metallit. L – matalahiiliteräs, valuteräs, valurauta, kova teräs, ruostumaton teräs
Ominaisuudet: Varaterät Makitan vannesahoihin
Sahaa yli 5 mm työkappaleita

Valmistaja

Makita

Makita Oy on japanilaisen Makita Corporationin täysin omistama tytäryhtiö, joka koostuu seitsemästä maasta Suomi, Ruotsi, Norja, Viro, Latvia ja Liettua. Suomessa Makita on ollut tuotemerkkinä jo vuodesta 1979 lähtien. Oma tytäryhtiö Makita Oy perustettiin Suomeen keväällä 2001. Makita Corporation on 100 vuoden ajan panostanut tuotekehitykseen ja laatuun. Tämä on varmistanut Makitan aseman yhtenä maailman johtavista sähkötyökalujen valmistajista ja antanut Makita Oy:lle mahdollisuuden kasvaa yhdeksi alueensa merkittävimmäksi sähkötyökalutoimittajaksi. Tänään tuotteitamme saa useilta sadoilta yhteistyökumppaneiltamme kautta maan. Kaikkien Makita- ja Dolmar-tuotteiden myynti tapahtuu valtuutettujen jälleenmyyjien kautta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Makita Vannesahanterä Bi-Metal 13X0,5X1140 mm Yli 5mm Kova Ja Ruostumaton Teräs, 1 kpl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Terän pituus;1140 mm
Leveys;13 mm
Paksuus;0,5 mm
TPI (hammas tiheys);14
kpl / pkt;1