Makita Kangaslaukku Yleismalli Pyörillä Ja Vetoaisalla. Omat Taskut Koneille Ja Tarvikkeille. 700 X 400 X 300 mm Kaikille Li-Ion Koneille

69.00 

Tilaustuote, arvioitu toimitusaika 7-14 pv.
Huom! Tarkistathan tämän tuotteen toimitusajan liikkeestämme soittamalla 0404559119 tai sähköpostitse vantaa@siemenjakone.com. Saatavuus ja toimitusajat vaihtelevat joissakin tuotteissamme.

Tuotetunnus (SKU): 832367-6 Osasto:

Kuvaus

Yleislaukku kaikille Li-ion koneille.

Tilava musta kangaslaukku.

Laukussa pyörät ja vetoaisa, joten sitä on helppo kuljettaa täytenäkin.

Omat taskut koneille ja tarvikkeille.

Valmistaja

Makita

Makita Oy on japanilaisen Makita Corporationin täysin omistama tytäryhtiö, joka koostuu seitsemästä maasta Suomi, Ruotsi, Norja, Viro, Latvia ja Liettua. Suomessa Makita on ollut tuotemerkkinä jo vuodesta 1979 lähtien. Oma tytäryhtiö Makita Oy perustettiin Suomeen keväällä 2001. Makita Corporation on 100 vuoden ajan panostanut tuotekehitykseen ja laatuun. Tämä on varmistanut Makitan aseman yhtenä maailman johtavista sähkötyökalujen valmistajista ja antanut Makita Oy:lle mahdollisuuden kasvaa yhdeksi alueensa merkittävimmäksi sähkötyökalutoimittajaksi. Tänään tuotteitamme saa useilta sadoilta yhteistyökumppaneiltamme kautta maan. Kaikkien Makita- ja Dolmar-tuotteiden myynti tapahtuu valtuutettujen jälleenmyyjien kautta.

Lisätiedot

Paino 3 kg

(painot ja koot sisältävät pakkauksen.)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Makita Kangaslaukku Yleismalli Pyörillä Ja Vetoaisalla. Omat Taskut Koneille Ja Tarvikkeille. 700 X 400 X 300 mm Kaikille Li-Ion Koneille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Muut asiakkaat ostivat myös