Peltor Hrxs220A Radiokuulosuojain

90.00 

Tilaustuote, arvioitu toimitusaika 7-14 pv.
Huom! Tarkistathan tämän tuotteen toimitusajan liikkeestämme soittamalla 09 822 686 tai sähköpostitse vantaa@siemenjakone.com. Saatavuus ja toimitusajat vaihtelevat joissakin tuotteissamme.

Tuotetunnus (SKU): HRXS220A Osasto:

Kuvaus

3M PELTOR WorkTunes Pro -kuulosuojainradiossa on sisäänrakennettu FM-radio ja tehokas meluvaimennus.

 

Uudet kaiuttimet ja uusi nykyaikainen elektroniikka parantavat äänenlaatua, jotta voit nauttia musiikista entistäkin enemmän. Turvallisuutesi takia musiikin ja äänien voimakkuus rajoitetaan 82 dB:iin.

 

WorkTunes Pro -kuulonsuojainradiossa on sisäänrakennettu antenni, jotta se ei takerru mihinkään.

 

WorkTunes Pron kaksikuorinen rakenne mahdollistaa elektroniikan sijoittamisen kuvun ulkopuolelle, ei sen sisään. Elektroniikka on siten suojassa hieltä ja kosteudelta, jotka voisivat vaurioittaa sitä.

Kun haet kanavaa FM-radiossa, toisinaan on vaikea kuulla, oletko löytänyt juuri hakemasi aseman. Ääniviesti kertoo taajuuden aina kun uusi asema löytyy. Sisäisen FM-radion digitaalinen radiopiiri mahdollistaa viiden kanavan tallentamisen. Voit kytkeä matkapuhelimesi WorkTunes Prohon 3,5 mm stereoliittimellä varustetulla kaapelilla (malli Peltor FL6CE, hankittava erikseen). Tulevien puheluiden soittoääni ja muut puhelimen ilmoitusäänet sekä matkapuhelimeen tallennettu media kuuluvat myös kuulonsuojaimessa.

 

Paino: 351 g

 

Hyväksyntä: EN 352-1:2002 / EN 352-3:2002, EN 352-8:2008

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)

(painot ja koot sisältävät pakkauksen.)

Valmistaja

Peltor

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Peltor Hrxs220A Radiokuulosuojain”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *