Stiga Combi 44 E 1800W

259.00 

Tilaustuote, arvioitu toimitusaika 7-14 pv.
Huom! Tarkistathan tämän tuotteen toimitusajan liikkeestämme soittamalla 09 822 686 tai sähköpostitse vantaa@siemenjakone.com. Saatavuus ja toimitusajat vaihtelevat joissakin tuotteissamme.

Tuotetunnus (SKU): 294420068/ST1 Osasto:

Kuvaus

Sähkökäyttöinen työnnettevä ruohonleikkuri 1 800 W moottorilla ja 50 litran keruusäiliöllä. Leikkuria voi käyttää myös taaksepuhaltavana tai silppuavana.

1 800 W sähkömoottori
Työnnettävä
42 cm leikkuuleveys
50 litran keruusäiliö täytön tarkastusikkunalla
Leikkuria voi käyttää taaksepuhaltavana tai silppuavana.

Sähkökäyttöinen työnnettävä STIGA Combi 44 E -ruohonleikkuri on kompakti ja painaa vain 14 kg. Tämä ketterän ja käytössä mukavan leikkurin voimanlähteenä on 1 800 W moottori ja siinä on ergonomisesta vivusta säädettävä 6-portainen leikkuukorkeuden keskussäätö (25–75 mm). 50 litran keruusäiliössä on täytön tarkistusikkuna. Combi 44 E -ruohonleikkuria voi käyttää myös silppuavana, jolloin ruoho leikataan hienoksi silpuksi ja palautetaan takaisin maahan luonnolliseksi lannoitteeksi. Kahdella katkaisijalla varustetun aisan voi säätää kahteen eri asentoon ja taittaa pikalukitukset vapauttamalla, jolloin se vie vähemmän säilytystilaa. Silppuava Multiclip-tulppa vakiovarusteena

Ruohonleikkurissa on 50 litran muovinen keruusäiliö, jonka ikkunasta voi tarkistaa milloin keruusäiliö on tyhjennettävä.

Kätevän lukitusmekanismin ansiosta aisan korkeutta voi säätää ja taittaa sen kasaan, jotta leikkuri mahtuu pienempään tilaan.

Ruohonleikkuria on helppo ja kätevä kuljettaa sen päällä olevasta kahvasta.

Tätä ruohonleikkuria voi käyttää silppuavana. Yksinkertaisesti poista vain keruusäiliö ja asenna silppuava Multiclip-tulppa.

Lisätiedot

Paino 14 kg (kilogramma)

(painot ja koot sisältävät pakkauksen.)

Valmistaja

Echo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stiga Combi 44 E 1800W”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *