-38%

Stiga G 600 Robottiruohonleikkuri

989.00 

Heti netistä tai Vantaan Myymälästä

Tuotetunnus (SKU): 2R3101018/ST2 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

STIGA G 600 -robottiruohonleikkuri on robottileikkurimalli, joka on suunniteltu työskentelemään ilman kompromisseja.
STIGA G 600 on ensimmäinen robotti, joka voi kunnolla ylläpitää hyvinvoivaa nurmikkoa ainoastaan kahdella leikkuujaksolla päivässä, mahdollistaen sinulle enemmän keskeytyksetöntä aikaa nurmikollasi. Voit ostaessasi valita kahdesta STIGA ePower -akusta sopivan sinun puutarhasi kokoon, varmistaen samalla luotettavuuden ja kestävyyden.
Kompakti ja kevyt STIGA G 600 -robottiruohonleikkuri navigoi älykkäästi kaiken muotoisissa ja -kokoisissa puutarhoissa, sen täydellinen tasapaino mahdollistaa suoriutumisen kaikissa maastoissa.
STIGA G 600 on erittäin hiljainen, käytössä se on yhtä hiljainen kuin kodin jääkaappi. STIGA G 600 -robottileikkuri on virkistävän helppo käyttää ja joustava, se on varustettu helppokäyttöisellä näppäimistöllä ja Bluetooth-yhteydellä, joten voit opastaa sitä suoraan älypuhelimestasi.
STIGA G 600 -robottiruohonleikkuri huolehtii puutarhastasi ja antaa sinulle takaisin sen ajan, jonka voit viettää nurmikollasi. 2.5 Ah akulla se suoriutuu jopa 600 m2 alueesta.
Kompakti ja kevyt, alle 8 kg, STIGA G 600 -robottiruohonleikkuri pystyy liikkumaan vaivattomasti jättämättä jälkiä nurmikkoon. Se on täydellisesti tasapainossa sekä epätasaisessa maastossa että jopa 24° rinteissä.
STIGA G 600 -robotin kaksi piirilevyä oppivat milloin ja missä leikataan. Turvallisuuttasi ajatellen sen estetunnistimet pysäyttävät robotin paikalleen heti sen osuessa mihin tahansa esteeseen. Sadetunnistimet lähettävät sen takaisin latausasemaan ensimmäisten sateen merkkien ilmaantuessa. Yhdistämällä sen älypuhelimeesi voit hallita sen leikkuuta ja aikatauluttaa työskentelyjaksoja STIGA.GO-sovelluksen avulla.
Sovelluksen kautta voit myös asettaa jopa 5 eri aloituspistettä, mikä tarkoittaa sitä pistettä rajakaapelissa mistä STIGA G 600 -robottiruohonleikkuri aloittaa leikkaamisen – jotta puutarhasi tulisi tasaisesti leikattua. Sen jälkeen kun leikkuu on tehty, yksinkertaisesti nosta vain yläkansi ja huuhtele laite puutarhaletkulla – IPX5-suojauksen ansiosta voit aina pitää STIGA G 600 -robottiruohonleikkurisi kunnossa ja puhtaana.
  • Erittäin tehokas leikkuu 4 kääntyvällä terällä, kierrosnopeus jopa 2.850 rpm
  • Täydellisesti tasapainoitettu, soveltuu kaikiin maastoihin, jopa 45% rinteisiin (24°)
  • Erinomainen äänieristys pitää melun koneen sisällä
  • STIGA.GO -sovellus mahdollistaa kaikkien robotin toimintojen edistyksellisen hallinnan
  • Helppokäyttöinen perustoimintojen ja aloituspisteiden asetusten hallintapaneeli
  • Helppo puhdistaa irroitettavan yläkannen ansiosta ja myös pestävä!
  • Akkusarja sisältyy

Valmistaja

Stiga

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stiga G 600 Robottiruohonleikkuri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *