Stiga Multiclip 50 Sx Dae 48V-Dual 2X4Ah

910.00 

Tilaustuote, arvioitu toimitusaika 7-14 pv.
Huom! Tarkistathan tämän tuotteen toimitusajan liikkeestämme soittamalla 0404559119 tai sähköpostitse vantaa@siemenjakone.com. Saatavuus ja toimitusajat vaihtelevat joissakin tuotteissamme.

Tuotetunnus (SKU): 291502078/ST1 Osastot: ,

Kuvaus

48 V johdoton silppuava ruohonleikkuri, jonka voimanlähteenä on kaksi samanaikaisesti toimivaa 4 Ah litiumioniakkua. Leikkuuleveys 48 cm. Varustettu digitaalinäytöllä, sähöisellä nopeuden säädöllä sekä soft grip -pinnoitteella olevalla aisalla. Soveltuu jopa 850 m2 puuterhoihin.

Akkukäyttöinen moottori kahdella 500-sarjan järjestelmän synkronoidulla, samanaikaisesti toimivalla akulla.
Sivusuunnassa säädettävä, soft grip -pinnoitteella oleva X-muotoinen aisa.
Digitaalinäyttö, jossa sähköinen vetonopeuden säätö ja virransäästötoiminto (Eco-mode).
Helppo vetonopeuden säätö säätimestä
Varustettu patentoidulla, silppuavalla Multiclip-terällä
5-portainen leikkuukorkeuden keskussäätö

Tässä vankkarakenteisessa, galvanoidulla teräsrungolla varustetussa ruohonleikkurissa on 48 cm leikkuuleveys, joka on ihanteellinen jopa 850 m2 alueille. Voimanlähteenä on 48 V seuraavan sukupolven kaksoisakkujärjestelmä, joka käyttää uusinta litiumioni-kennotekniikkaa. STIGA Multiclip 50 SX DAE vaatii vain vähän, jos ollenkaan, huoltoa ja se on hiljainen ja ympäristöystävällinen tapa huolehtia nurmikostasi. Sähköinen vetonopeuden säätö on sovitettavissa käyttäjälle sopivaksi. STIGA:n ainutlaatuinen X-muotoinen, sivusuunnassa taitettava aisa mahdollistaa leikkaamisen aivan seinien ja aitojen vierestä, mikä puolestaan vähentää trimmerillä tehtävän viimeistelyn määrää. Multiclip 50 SX DAE on erityisesti silppuamiseen suunniteltu ruohonleikkuri, joka eliminoi keruusäiliön tyhjentämisen ja ruohojätteen haravoinnin. Se lyhentää leikkuuseen käytettyä aikaa jopa 30% ja lannoittaa nurmen luonnollisesti hajoavalla ruohosilpulla. Muita ominaisuuksia mm. 5-portainen (31-75 mm) leikkuukorkeuden keskussäätö helposti yhdestä vivusta sekä digitaalinäyttö tärkeimpien työparametrien seuraamiseen (akun lataustilanne, terän nopeus, Eco-mode -virransäästötoiminto). Akut ovat yhteensopivia kaikkien 500-sarjan järjestelmän käsityökalujen ja ruohonleikkureiden kanssa. Akut ja laturi sisältyvät pakkaukseen.

Litiumioniakku tarkoittaa nollapäästöjä, vapaampaa liikkumista, vähemmän tärinää ja melua.

Multiclip 50 SX DAE:n taitettava, soft grip -pinnoitteella olevaa aisaa voidaan säätää sivusuunnassa, mikä mahdollistaa leikkuun aivan seinien ja aitojen vierestä.

Ergonomisessa aisassa on LCD-näyttö, jonka avulla voit tarkastella akun lataustasoa, terän pyörimisnopeutta ja virransäästön (Eco-mode) tilaa.

Vetonopeuden säätö, joka sijaitsee mukavasti aisassa, mahdollistaa vetonopeuden mukauttamisen käyttäjän vauhtiin.

48 V akkua voidaan käyttää kaikkien 500-sarjan järjestelmän laitteiden kanssa. Akku ja laturi sisältyvät pakkaukseen.

Valmistaja

Stiga

Lisätiedot

Paino 33 kg
Mitat 65 × 50 × 40 cm

(painot ja koot sisältävät pakkauksen.)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stiga Multiclip 50 Sx Dae 48V-Dual 2X4Ah”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *