Stiga Park 320 Pw St 550 Twin

2,990.00 

Tilaustuote, arvioitu toimitusaika 7-14 pv.
Huom! Tarkistathan tämän tuotteen toimitusajan liikkeestämme soittamalla 0404559119 tai sähköpostitse vantaa@siemenjakone.com. Saatavuus ja toimitusajat vaihtelevat joissakin tuotteissamme.

Tuotetunnus (SKU): 2F6120641/ST1 Osasto:

Kuvaus

STIGA Park 320 PW on kompakti ja tehokas etuleikkuri. Aidon runko-ohjauksen (50:50) ansiosta takapyörät seuraavat tarkalleen etupyörien ajolinjaa. Voit vaivatta katsoa eteenpäin, takapyörät eivät törmää mihinkään. Varustettu tehokkaalla 2-sylinterisellä, 586 cc STIGA V-Twin -moottorilla. Yhteensopiva 95-110 cm QuickFlip-leikkuulaitteiden kanssa.

STIGAn aidon runko-ohjauksen (50:50) ansiosta voit työskennellä huolehtimatta laitteen takaosasta.
Tehokkaan kaksisylinterisen, 586 cc STIGA-moottorin ansiosta erinomainen suorituskyky
Täydellinen näkymä leikkuualueelle, näet aina mitä olet tekemässä
Poljintoiminen hydrostaattivaihteisto tasaiseen ja helppoon nopeuden hallintaan
Voidaan yhdistää 95-110 cm leikkuulaitteisin
QuickFlip-teknologia: puhdista leikkuulaite vähemmässä kuin 30 sekunnissa

Edessä olevan leikkuulaitteen ja aidon runko-ohjauksen (50:50) ansiosta STIGA Park 320 W -etuleikkurissa on esteetön näkymä leikkuualueelle ja sitä on helppo hallita puiden ja pensaiden ympärillä tarkasti ja turvallisesti ilman, että leikkurin takaosa osuu mihinkään. Ketteryyttä lisää poljintoiminen hydrostaattivaihteisto – mitä enemmän painat poljinta, sitä nopeammin ajat, kuten autoissa. Park 320 PW voidaan yhdistää 95-110 cm leikkuulaite QuickFlip-systeemillä, joka ei ainoastaan mahdollista nopeaa ja helppoa puhdistamista ja huoltoa. Silppuamis- ja taaksepuhallus-leikkuumenetelmät yhdistyvät 10-portaiseen leikkuukorkeuden säätöön monipuolisten ruoho-olosuhteiden hallinnan helpottamiseksi. Leikkuulaite kytketään päälle käytännöllisen, ihanteellisesti sijoitetun kytkentävivun avulla. Park 320 PW -etuleikkurissa on vaivaton sähköinen leikkuukorkeuden säätöpainike. Voimanlähteenä on uusi kaksisylinterinen, 586 cc STIGA -nelitahtimoottori, joka on rakennettu käyttämällä vain laatukomponentteja. Vetokoukku vakiovarusteena.

Aidon runko-ohjauksen (50:50) ansiosta ylivoimainen ohjattavuus. Leikkurin takapyörät seuraavat etupyörien ajolinjaa jolloin voit vaivatta katsoa eteenpäin ja keskittyä ajamiseen ilman että takaosa osuu esteeseen.

Eteen sijoitetun leikkuulaitten ansiosta sinulla on selkeä näkymä leikkuualueeseen koko ajan eivätkä pyörät litistä ruohoa ennen leikkuuta.

Uusi mittojen mukaan tehty STIGA V-Twin -moottori tarjoaa suuren tehon ja suorituskyvyn – nauti erinomaisesta suorituskyvystä ja polttoainetaloudesta vähemmillä päästöillä ja tasaisemmalla toiminnalla.

Voit valita 95-110 cm leikkuulaitteista, jotka voidaan poistaa ja kiinnittää ilman työkaluja STIGAn QuickFlip-systeemin ansiosta.

Sähköinen leikkuukorkeuden säätö helposti – yksinkertaisesti nappia painamalla!

Lisätiedot

Paino 177 kg (kilogramma)

(painot ja koot sisältävät pakkauksen.)

Valmistaja

Stiga

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stiga Park 320 Pw St 550 Twin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *