Stiga Park 540 Px B&S Intek 4185 Ilman Leikkuulaitetta

5,840.00 

Tilaustuote, arvioitu toimitusaika 7-14 pv.
Huom! Tarkistathan tämän tuotteen toimitusajan liikkeestämme soittamalla 0404559119 tai sähköpostitse vantaa@siemenjakone.com. Saatavuus ja toimitusajat vaihtelevat joissakin tuotteissamme.

Tuotetunnus (SKU): 2F6230611/S16 Osasto:

Kuvaus

Tässä etuleikkurissa on STIGA:n aito runko-ohjaus (50:50) ja hydraulinen ohjaustehostin, mitkä takaavat parhaan mahdollisen ohjattavuuden sekä erittäin suorituskykyinen Briggs & Stratton -moottori. Neliveto parhaaseen pitoon kaikilla pinnoilla. Leikkuria voidaan käyttää 95-125 cm leikkuulaitteiden kanssa. Täydellinen isoihin puutarhoihin, jotka tarvitsevat säännöllistä leikkuuta.

STIGAn aito runko-ohjaus (50:50) auttaa minkä tahansa kompleksisen puutarhan hoidossa
Erittäin suorituskykyinen yksisylinterinen 500 cc Briggs & Stratton -moottori
Neliveto varmistaa parhaan pidon millä tahansa pinnalla
Sähkömagneettinen leikkuulaitteen kytkentä helppoon ja tasaiseen terien hallintaan
Voidaan käyttää 95-125 cm leikkuulaitteiden kanssa
QuickFlip-teknologia: puhdista leikkuulaite alle 30 sekunnissa

STIGA Park 540 PX -etuleikkuri on täydellinen ratkaisu isojen, säännöllistä leikkuuta tarvitsevien nurmialueiden hoitoon. Tämä etuleikkuri on varustettu 500 cc Briggs & Stratton -polttomoottorilla. Neliveto varmistaa erinomaisen pidon millä tahansa pinnalla, hydraulinen ohjaustehostin taas varmistaa erinomaisen ohjattavuuden ja poljintoiminen hydrostaattivaihteisto auttaa säätämään nopeutta paremmin. Park 540 PX -etuleikkurissa on aito runko-ohjaus (50:50), jossa takapyörät seuraavat tarkalleen etupyörien ajolinjaa, jolloin käyttäjä voi keskittyä edessä olevaan leikkuualueeseen huolehtimatta siitä että takaosa osuisi mihinkään. Uusi hydraulinen ohjaustehostin tekee ohjaamisesta tasaisempaa ja helpompaa. Mukavuus taataan kätevästi sijoitetulla toimintojen ohjauspaneelilla, säädettävällä istuimella, LED-ajovaloilla ja sähköisellä leikkuukorkeuden säädöllä, minkä ansiosta leikkuukorkeutta voidaan säätää sekunneissa mukavasti istuimelta käsin moottorin käydessä. Park 540 PX -etuleikkurissa voidaan käyttää QuickFlip-teknologialla varustettuja 95-125 cm Combi-leikkuulaitteita. Kaikissa leikkuulaitteissa on sekä silppuava- että taaksepuhallus-leikkuumenetelmät.

Aito runko-ohjaus (50:50) ja hydraulinen ohjaustehostin mahdollistavat parhaan mahdollisen ohjattavuuden takapyörien seuratessa tarkasti etupyörien ajolinjaa, eikä laite ole siksi alttiina millekään vahingolliselle törmäykselle.

Eteen sijoitetun leikkuulaitteen ansiosta selkeä näkyvyys leikkuualueelle koko ajan. Se myös varmistaa että pyörät eivä litistä ruohoa ennen leikkaamista.

Nelivedon avulla leikkuri vääntää tiensä ylös rinteitä ja vaikean tai kostean ruohon läpi.

Sähkömagneettinen leikkuulaitteen kytkentä sekä leikkuukorkeuden säätö vaivattomasti painikkeesta.

Valmistaja

Stiga

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stiga Park 540 Px B&S Intek 4185 Ilman Leikkuulaitetta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *