Stiga Park Pro 340 Ix B&S Vanguard 18

9,090.00 

Tilaustuote, arvioitu toimitusaika 7-14 pv.
Huom! Tarkistathan tämän tuotteen toimitusajan liikkeestämme soittamalla 0404559119 tai sähköpostitse vantaa@siemenjakone.com. Saatavuus ja toimitusajat vaihtelevat joissakin tuotteissamme.

Tuotetunnus (SKU): 13-6451-11 Osasto:

Kuvaus

Edestä leikkaava ajoleikkuri, jossa on kaksisylinterinen Briggs&Stratton -moottori. Leikkurissa voidaan käyttää 110 tai 125 cm leikkuulaitteita.

Kaksisylinterinen 570 cc Briggs&Stratton -moottori
Hydraulinen leikkuulaitteen nostin ja sähköinen leikkuukorkeuden säätö
Hydrostaattinen vaihteisto ja neliveto
Aito runko-ohjaus (50:50)
RAC-työvälinepikaliitin vakiovarusteena
Voidaan käyttää QuickFlip-mekanismilla varustetun leikkuulaitteen kanssa

Edestä leikkaava STIGA Park PRO 340 IX 4WD -ajoleikkuri on vakaa ja suorituskyvyltään ammattitasoa. Se soveltuu laajoille ja mäkisille alueille, ja jättää jälkeensä täydellisen leikkuujäljen niin tasaisilla niityillä kuin rinteissä. Park PRO 340 IX –leikkurin voimanlähteenä on kaksisylinterinen Briggs&Stratton Vanguard -moottori, jonka nettoteho on 11,82 kW kierrosnopeuden ollessa 3 200 r/min. Leikkurissa voi käyttää QuickFlip-mekanismilla varustettuja erittäin leveitä 110 tai 125 cm leikkuulaitteita, jotka voi nostaa helposti pesu- ja huoltoasentoon. Molemmat leikkuulaitteet voidaan helposti muuttaa taaksepuhaltaviksi. Sähköisen leikkuukorkeuden säädön ansiosta leikkuukorkeutta voi säätää poistumatta koneen istuimelta. 17 tuuman pyörät yhdessä nelivedon kanssa takaavat täydellisen pidon kaikilla työskentelypinnoilla. Uusi hydraulinen ohjaustehostin tekee ajoleikkurin ohjaamisesta pehmeää ja vaivatonta. Ajomukavuus on varmistettu säädettävällä istuimella, jossa on korkea selkänoja, ristiselän tuki sekä käsinojat. Leikkuulaitteen kytkentää ja monipuolisia lisävarusteita ohjataan ohjauspaneelissa olevalla näppärällä painikkeella. Ohjaustehostin tuottaa optimaalisen ajo- ja työskentelykokemuksen. Iso, osittain näkyvillä oleva 15 litran polttoainesäiliö mahdollistaa pidennetyt työskentelyjaksot. Laaja lisävarustevalikoima tekee tämän monipuolisen laitteen käytöstä ympärivuotista, myös kaikkein haastavimmissa olosuhteissa.

Tämän ajoleikkurin toimintoja ohjataan istuimen vieressä olevasta ohjauspaneelista.

Leikkurissa oleva käsinojallinen ja säädettävä istuin mahdollistaa täydellisen ajomukavuuden.

Ajovalojen ansiosta leikkuria voi käyttää myös hämärässä.

Ohjauspyörän korkeutta voidaan säätää mahdollisimman mukavan työskentelyasennon löytämiseksi.

Tässä leikkurissa on polttoainesäiliö, jossa on helposti käsillä oleva ulkokorkki ja selkeä ikkuna, josta voit tarkistaa polttoainetason.

Lisätiedot

Paino 253 kg (kilogramma)

(painot ja koot sisältävät pakkauksen.)

Valmistaja

Stiga

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stiga Park Pro 340 Ix B&S Vanguard 18”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *