Stiga Sbc 636 D 35,3cc 1,2Kw (Me 2 kpl)

369.00 

Tilaustuote, arvioitu toimitusaika 7-14 pv.
Huom! Tarkistathan tämän tuotteen toimitusajan liikkeestämme soittamalla 09 822 686 tai sähköpostitse vantaa@siemenjakone.com. Saatavuus ja toimitusajat vaihtelevat joissakin tuotteissamme.

Tuotetunnus (SKU): 283321008/ST1 Osasto:

Kuvaus

35,3 cc polttomoottorikäyttöinen raivaussaha suoralla runkoputkella ja pehmeillä kädensijoilla varustetulla raivurikahvalla. Leikkuuleveys 43 cm. Siimapää, ruohikkoterä ja valjaat vakiovarusteena.

Tehokas 35,3 cc polttomoottori auttaa sinua kohtaamaan minkä tahansa haasteen
Kevyt alumiininen runkoputki helpottaa laitteen käyttöä
Pehmeillä kädensijoilla varustettu raivurikahva ja tärinänvaimennus parantavat mukavuutta
Siipimutterin avulla säädettävä aisa nopeuttaa varastointia
43 cm leikkuuleveyden ansiosta voit kohdata minkä tahansa haasteen
Valjaat vakiovarusteen

Varustettuna suuren kapasiteetin 35,3 cc ilmajäähdytteisellä kaksitahtisella moottorilla ja painon ollessa ainoastaan 12 kg tarjoaa STIGA SBC 636 D tehokasta suorituskykyä ja vaivatonta käsittelyä. STIGAn viimeisimmän sukupolven moottoriteknologia tuo useita etuja – se pyrkii maksimoimaan tehon ja minimoimaan samalla saastuttavia pakokaasupäästöjä valtavalla 60 prosentilla ja vähentämään polttoaineen kulutusta vaikuttavalla 20 prosentilla. STIGAn Easy Start -systeemi varmistaa luotettavan käynnistykset kuumalla tai kylmällä. SBC 636 D toimitetaan kahdella leikkuupäällä: siimapää kaksoissiimalla, joka on ihanteellinen nurmikon reunusten ja aidanvierusten siistimiseen nurmikon leikkuun jälkeen sekä metallinen kolmiteräinen ruohikkoterä, joka on suunniteltu siistimään haastavampaa kasvillisuutta. Siimapää syöttää lisää leikkuulankaa painamalla sitä maata vasten. Tehty helpoksi käsitellä ja istumaan mukavasti käsissä koko työskentelyn ajan: SBC 636 D yhdistää pehmeillä kädensijoilla varustetun raivurikahvaston, tärinänvaimennuksen ja painoa vähentävän alumiinisen runkoputken. Käyttömukavuutta ja helppokäyttöisyyttä lisäävät valjaat sekä monitoimikahva jossa moottorin hallintalaitteet ovat ulottuvilla. SBC 636 D raivaussahassa on siipimutterin avulla säädettävä raivurikahvasto, minkä ansiosta laite saadaan helposti pieneen kokoon kuljetusta tai varastointia varten.

Lisätiedot

Paino 7.4 kg (kilogramma)

(painot ja koot sisältävät pakkauksen.)

Valmistaja

Stiga

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stiga Sbc 636 D 35,3cc 1,2Kw (Me 2 kpl)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *