Stiga Sp 526 15″ 52,0cc 2,3Kw

439.00 

Tilaustuote, arvioitu toimitusaika 7-14 pv.
Huom! Tarkistathan tämän tuotteen toimitusajan liikkeestämme soittamalla 09 822 686 tai sähköpostitse vantaa@siemenjakone.com. Saatavuus ja toimitusajat vaihtelevat joissakin tuotteissamme.

Tuotetunnus (SKU): 240521502/S17 Osastot: , , ,

Kuvaus

Moottorisaha 52 cc (2,3 kW) polttomoottorilla ja 38 cm (15”) laipalla.

52 cc polttomoottori, nettoteho 2,3 kW
38 cm (15”) laippa
Ketjun nopeus 23,1 m/s
Nettopaino 5,3 kg ilman laippaa ja ketjua
Tärinänvaimennusjärjestelmä (VCS)
Ketjun kiristysavain vakiovarusteena

Luotettavassa polttomoottorikäyttöisessä STIGA SP 526 -sahassa on hyvä paino-tehosuhde sekä 38 cm (15”) laippa, minkä ansiosta se soveltuu sekä puutarha- että metsätöihin. Sahassa on 52 cc (2,5 kW) polttomoottori ja magnesiuminen kampikammio, mikä tekee laitteesta vankkarakenteisen, luotettavan ja nopeasti jäähtyvän. Paineenalennusventtiilin ansiosta käynnistys on helppoa, öljypumppu on automaattinen ja säädettävä. Sahan huoltaminen onnistuu nopeasti ja helposti sahan useiden ominaisuuksien ansiosta: mm. ilman työkaluja helposti avattava ilmansuodattimen kansi, kahvassa säilytettävä tulppa-/ketjunkiristysavain ja polttoainesäiliön tarkistusikkuna. Ergonominen, soft grip –pinnoitteella oleva kädensija ja jouset, jotka eristävät kahvat moottorin osista, vähentävät tärinää ja parantavat käyttömukavuutta.

Manuaalinen ja inertiaalinen ketjujarru mahdollistaa ketjun pysäyttämisen 0,089 sekunnissa vain yhdellä kädellä, maksimoiden turvallisuuden takaiskutilanteessa.

Uusi 52 cc polttomoottori tuottaa mukavaan ja pitkäkestoiseen työskentelyyn tarvittavan tehon pitäen päästöt vähäisinä ja polttoaineen kulutuksen optimaalisena.

Ergonominen etukahva ja soft grip –takakahva yhdessä kätevästi sijoitettujen hallintalaitteiden kanssa, mahdollistavat miellyttävän ja turvallisen otteen.

Pikalukitushakasen ansiosta nopea pääsy ilmansuodattimen ja sytytystulpan huoltoon.

Öljysäiliön korkki on kätevässä, helposti käsillä olevassa paikassa, ja öljyn määrän voi tarkistaa käytännöllisestä ikkunasta.

Valmistaja

Stiga

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stiga Sp 526 15″ 52,0cc 2,3Kw”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *