Stiga Spr 500 Ae Saha 12″ Ilman Akku Ja Laturi

249.00 

Tilaustuote, arvioitu toimitusaika 7-14 pv.
Huom! Tarkistathan tämän tuotteen toimitusajan liikkeestämme soittamalla 0404559119 tai sähköpostitse vantaa@siemenjakone.com. Saatavuus ja toimitusajat vaihtelevat joissakin tuotteissamme.

Tuotetunnus (SKU): 278420008/ST1 Osasto:

Kuvaus

Tehokas, mutta kompakti ja helppokäyttöinen 12" / 30 cm laipalla varustettu yläkahvallinen johdoton moottorisaha. Yhteensopiva vain 48V / 4 Ah akun kanssa, joka on yhteensopiva myös kaikkien muiden 500-sarjan järjestelmän työvälimeiden kanssa.

Johdoton akkukäyttöinen moottori helppoon hallintaan
Vähemmän melua ja tärinää, voit työskennellä pidempään ja ilman stressiä
Korkealaatuinen ketju parhaaseen mahdolliseen leikkuutarkkuuteen
Ylä- ja leveä sivukahva turvalliseen ja mukavaan työskentelyyn
Läpinäkyvä ketjuöljyn säiliön ikkuna
Akku on yhteensopiva kaikkien 500-sarjan järjestelmän laitteiden kanssa.

48V akulla varustetulla STIGA SPR 500 AE -moottorisahalla nautit rajoittamattomasta liikkumisesta, vähemmästä melusta ja tärinästä, nollapäästöistä sekä vain harvoista moottorin huolloista! Tarkka akkusaha on ihanteellinen karsimiseen. SPR 500 AE on tarpeeksi kompakti ja kevyt, jotta se olisi erittäin hyvin hallittava paikoissa joissa on vain vähän tilaa. Varustettu metallikoukulla, joka tekee laitteen kanssa kiipeämisen helpommaksi ja turvallisemmaksi. Turvallisuutta lisää nopeasti aktivoituva ketjujarru, joka aktivoituu joka manuaalisesti tai automaattisesti takapotkun sattuessa. SPR 500 AE -moottorisahassa on leveä sivukahva ja ergonominen, soft grip -pinnoitteella oleva yläkahva. Ne yhdessä takaavat että sahaa on mukava ja helppo hallita. Läpinäkyvä ketjuöljyn säiliön ikkuna tekee öljyn määrän tason tarkistamisen helpoksi. Peukalon tukialue mahdollistaa suuremman työntovoiman eteenpäin ja nopeamman, tasaisemman leikkuun (erittäin suorituskykyinen ketju edesauttaa myös leikkuun tasaisuutta). SPR 500 AE -moottorisahan 4,0 Ah akkua (myydään erikseen) voidaan käyttää myös kaikkien muiden johdottoman STIGA 500-sarjan järjestelmän puutarhan käsityökalujen ja ruohonleikkureiden kanssa. VAROITUS: Tätä moottorisahaa saa käyttää ainoastaan sellaiset henkilöt, jotka on koulutettu puiden hoitoon. Käyttö ilman tarvittavaa koulutusta voi aiheuttaa vakavia vammoja.

Litiumioniakku tarkoittaa nollapäästöjä, esteetöntä liikkumista sekä vähemmän tärinää ja melua.

Yläkahvan ansiosta ihanteellinen puiden oksien karsimiseen

Pehmeäpintainen yläkahva mahdollistaa optimaalisen mukavuuden ja leveä sivukahva parantaa hallittavuutta.

Nopeasti ketjun pysäyttävä ketjujarru, joka aktivoituu joko manuaalisesti tai automaattisesti takapotkun sattuessa, antaa laitteelle erinomaisen käyttäjäturvallisuuden.

Ketjun kiristys sivulta ja läpinäkyvä ketjuöljyn säiliön ikkuna mutkattomaan huoltoon

Erittäin suorituskykyinen ketju ja kompakti 12" laippa tarkkaan leikkuuseen

Valmistaja

Stiga

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stiga Spr 500 Ae Saha 12″ Ilman Akku Ja Laturi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *