Stiga St 700 Ae Kit 48V-4Ah

669.00 

Tilaustuote, arvioitu toimitusaika 7-14 pv.
Huom! Tarkistathan tämän tuotteen toimitusajan liikkeestämme soittamalla 09 822 686 tai sähköpostitse vantaa@siemenjakone.com. Saatavuus ja toimitusajat vaihtelevat joissakin tuotteissamme.

Tuotetunnus (SKU): 2S1500108/ST1 Osastot: , ,

Kuvaus

ST 700e Kit

Akkukäyttöinen lumilinko
Tee lumen luonnista helppoa STIGAn 7-sarjan lumilingolla. Kevyt, helppokäyttöinen ja kahden akun järjestelmällä varustettu akkulinko on paras laite vastasataneen lumen luomiseen ajotieltä, terassilta, jalkakäytäviltä ja oviaukoilta – ja voit jatkaa päivääsi säästä riippumatta.
  • Mukava ja helppokäyttöinen yhdellä kädellä hallittava aisa
  • Hiiliharjaton moottori varmistaa huippusuorituksen, käyttöajan ja kestävyyden.
  • Taitettava aisa ja kompakti muotoilu helpottavat varastointia
  • Luo jopa 20 cm syvän lumen jopa 50 cm leveydeltä
  • Lumen heittosuuntaa voidaan muuttaa säädettävän heittotorven ansiosta

STIGAn 7-sarjan lumilinko on hyvä olla käsillä kun talvi saapuu. Kompaktina ja helppokäyttöisenä se auttaa luomaan lumen nopeasti ja turvallisesti ajoteiltä, terasseilta tai jalkakäytäviltä. Hiiliharjaton moottori varmistaa tehokkaan ja luotettavan suorituskyvyn jokaisella käyttökerralla. Helppokäyttöinen kahden akun järjestelmä mahdollistaa joko yhden tai kahden eritehoisenkin akun käytön (4.0, 5.0 tai 7.5 Ah), synkronoi ne älykkäästi, tasapainoittaa virrankulutuksen ja valvoo virran ulostuottoa maksimaalisen käyttöajan saavuttamiseksi.

Mukava kuljetuskahva helpottaa laitteen käsittelyä. Kun olet käynnistänyt lingon, vapauttaa yhdellä kädellä hallittava aisa toisen kätesi tekemään haluamiasi säätöjä samalla kun linkoat. Kontrolloi lumen heittosuuntaa kääntämällä ergonomista kääntövipua ja ulosheiton pituutta heittotorvessa olevalla kahvalla. Voit työskennellä lähellä oviaukkoja ja rajoja ilman että heität vahingossa lunta kuistillesi tai naapurin pihaan.

Kirkkaiden LED-valojen ansiosta voit käyttää lumilinkoa pimeämpinäkin aamuina sekä iltaisin ja huonommallakin säällä kun näkyvyys on heikkoa – ja olet turvassa sekä helposti nähtävillä. Ja kun lämpimämmät kelit saapuvat, on lumilinko helppo varastoida taittuvan aisan ansiosta. Lingossa käytettäviä 48V akkuja voi käyttää muissa STIGAn 5-, 7- ja 9-sarjan puutarhatyövälineissä, mikä tekee siitä ihanteellisen lisän ympärivuotiseen STIGA-mallistoosi. 4 Ah akku ja laturi sisältyvät pakkaukseen.

 

Teho
1000 W
Voimanlähde
Litiumioniakku
ePower
Kyllä
Akun kapasiteetti
4 Ah
Akkusarja
Vakiovaruste
Ylikuormitussuoja
Kyllä
Akun tyyppi
Litiumioni
Akun jännite
48 V
Litiumakun nimellisteho
177.6 Wh

Lisätiedot

Mitat 110 × 50 × 98 cm (senttimetri)

(painot ja koot sisältävät pakkauksen.)

Valmistaja

Stiga

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stiga St 700 Ae Kit 48V-4Ah”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *