-13%

Stihl Ghe 140.0 L Hakkuri

449.00 

Heti netistä tai Vantaan Myymälästä

Tuotetunnus (SKU): 60130111130 Osastot: ,

Kuvaus

Hakkuri GHE 140 L hakettaa jopa 40 mm paksut oksat voimalla suoraan integroituun 60 l hakelaatikkoon. Ainutlaatuisen taittomekanismin ansiosta hakkuri taittuu kasaan hakelaatikkoon säilytyksen ajaksi.

TaittomekanismiNerokkaan taittomekanismin ansiosta GE 140 L on todella helppo taittaa hakelaatikkoon säilytyksen ajaksi. Mahtuu todella pieneen tilaan.

HakelaatikkoIntegroitu, erittäin tilava 60 litran hakelaatikko.

Apilanmuotoinen syöttöaukkoHelppoon, jopa haaraisten, oksien syöttämiseen GHE 140 L hakkurissa on apilanmuotoinen syöttöaukko, jolloin oksat oksat eivät jää jumittaamaan syöttöaukkoon.

ValssiteräSTIHL oksahakkurin sydän on valssitekniikalla toimiva terämeknismi. Se murskaa hiljaisesti ja tasaisesti kaikki orgaaniset ainekset. Erittäin vahva ja tasaisesti pyöriä terä (40 kierrosta/minuutissa).

 

Tekniset tiedot

 

Kierrosluku 1/min 40
Oksan paksuus Ø mm jopa 40
Moottori V 230
Ääniteho LWA dB(A) 93
Äänenpaine LpA dB(A) 85
Teho W 2.500
Toleranssi KpA dB(A) 3
Toleranssi KWA dB(A) 2,4
Paino kg 23

 

Vakiovarusteet

 

Apilanmuotoinen syöttöaukko

Helppoon, jopa haaraisten, oksien syöttämiseen GHE 140 L hakkurissa on apilanmuotoinen syöttöaukko, jolloin oksat oksat eivät jää jumittaamaan syöttöaukkoon.

 

Hakelaatikko

Integroitu, erittäin tilava 60 litran hakelaatikko.

 

Taittomekanismi

Nerokkaan taittomekanismin ansiosta GE 140 L on todella helppo taittaa hakelaatikkoon säilytyksen ajaksi. Mahtuu todella pieneen tilaan.

 

Valssiterä

STIHL oksahakkurin sydän on valssitekniikalla toimiva terämeknismi. Se murskaa hiljaisesti ja tasaisesti kaikki orgaaniset ainekset. Erittäin vahva ja tasaisesti pyöriä terä (40 kierrosta/minuutissa).

Valmistaja

STIHL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stihl Ghe 140.0 L Hakkuri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *