Stihl Gs 461 Betonisaha Sis.40cm Laip,Ketj

2,500.00 

Tilaustuote, arvioitu toimitusaika 7-14 pv.
Huom! Tarkistathan tämän tuotteen toimitusajan liikkeestämme soittamalla 0404559119 tai sähköpostitse vantaa@siemenjakone.com. Saatavuus ja toimitusajat vaihtelevat joissakin tuotteissamme.

Tuotetunnus (SKU): 42522000000 Osasto:

Kuvaus

Yhdistää moottorisahan käsittelyominaisuudet ja laikkaleikkurin voiman. Teräketjun sivukiristys, STIHL tärinänvaimennus, vesiliitäntä, puolipuristinventtiili, STIHL ElastoStart, kulutusta kestävä käynnistysnaru, HD2-suodatin, pystyasennossa täytettävä säiliö bajonettikorkilla, 2-MIX moottori.

 

Tekniset tiedot

 

CO2-arvo g/kWh       775
Ketjujako       3/8 "
Paino säiliö tyhjänä, ilman terälevyä ja timanttiteräketjua kg        7,6
Säiliöntilavuus l      0,78
Teho kW/hv       4,3/5,8
Teräketjutyyppi       Timanttiteräketju
Terälevy cm      40
Tärinätaso vasen/oikea m/s²        4,5/4
Äänenpaine dB(A)        105
Ääniteho dB(A)        115

 

Vakiovarusteet

 

Moottorin kumisuojus

Leikatessasi esim. seinää, suojaa tämä suuri kuminen suojus moottorikoteloa kun terälevy on kokonaan vedestä märkänä.

 

Pitkän huoltovälin suodatinjärjestelmä

Ilmansuodatinjärjestelmä pitkällä huoltovälillä ja HD2-suodattimella sekä lisäsuodattimella pitää kaikista hienoimmankin pölyn pois moottorista varmistaen erityisen pitkän moottorin käyttöiän. Erikoismateriaalinsa ansiosta suodatin voidaan puhdistaa yksinkertaisesti pesemällä käyttäen esim. STIHL Variocleania ja lämmintä vettä.

 

Puolipuristusventtiili

Vähentää käynnistysnarun vetämiseen tarvittavaa voimaa ja helpottaa siten moottorisahan käynnistystä.

 

Purusuojus vesiliitännällä

Pikaliitännän ansiosta liität laitteen helposti vedensyöttöön. Annosteluhanan avulla voit säädellä helposti pölyn sitomiseen sekä ketjun jäähdyttämiseen ja huuhteluun käytettävää vesimäärää.

 

STIHL 2-MIX moottori

STIHL GS 461 on varustettu modernilla 2-MIX moottorilla, jossa on erityisen pienet päästöt. Moottori säästää jopa 20 % polttoainetta ja vähentää pakokaasuja jopa 70 % verrattuna teholtaan vastaavaan STIHL kaksitahtimoottoriin, jossa ei ole 2-MIX tekniikkaa.

 

STIHL ElastoStart

Kompressiopaineen seurauksena polttomoottoreita käynnistettäessä ilmenee nykiviä kuormituksia. ElastoStarterikoiskäynnistyskahvan vaimennuselementti ottaa kompression kulun mukaan vaihtelevasti voimaa ja luovuttaa sitä. Tämän seurauksena käynnistys voidaan suorittaa tasaisesti.

 

Säiliön korkin avaus, ilman työkaluja

Yksinkertaiseen säiliön korkin avaamiseen ja sulkemiseen. Sulkeminen ja avaaminen tapahtuu täysin ilman työkaluja.

 

Teräketjun sivukiristys

Teräketjun sivukiristys tekee ketjun kiristyksestä turvallista ja helppoa.

 

Terälevy Rollomatic G

Terälevyissä on sisäinen vesihuuhtelu. Sen avulla huuhdellaan ja jäähdytetään ketjua, terälevyn uraa ja kärkipyörää. Näin taataan levyn ja ketjun pitkä käyttöikä sekä vähennetään käyttäjän altistumista pölylle.

 

Timanttiteräketju 36 GBM

STIHL teräketjut kiven märkäleikkaukseen on varustettu LowStretch-teknologialla. Timanttiosat on valmiiksi teroitettu, ja ne toimivat ensimmäisestä leikkauksesta lähtien täydellä teholla. Ketjun rakenne, jossa on kyttyrämäiset vetolenkit, mahdollistaa tasaisen, vähän tärinää tuottavan työskentelyn.

 

Tärinänvaimennus

Tärinänvaimennus- ja jousielementit vähentävät moottorin värähtelyn siirtymistä käsiin ja käsivarsiin. Tämä tekee työskentelystä huomattavasti miellyttävämpää.

 

Vesiliitäntä

Pikaliitännän ansiosta liittäminen käy helposti. Märkäleikkauksessa terälevyyn ohjataan vettä sen huuhtelemiseksi ja pölyn sitomiseksi.

Valmistaja

STIHL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stihl Gs 461 Betonisaha Sis.40cm Laip,Ketj”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *