Stihl Hsa 45 Pensasleikkuri

139.00 

varastossa

Tuotetunnus (SKU): 45110113501 Osastot: , ,

Kuvaus

Hyvin kevyt ja tehokas akkukäyttöinen pensasleikkuri oksien siistimiseen talon läheltä. Yhdeltä puolelta hiottu terä, jonka hammasväli on 24 mm, integroitu leikkuusuoja, ruuvattu kärkisuoja, integroitu akku lataustilan merkkivaloilla, paino 2,3 kg

 

Tekniset tiedot

 

Akkuteknologia       Litiumioni AI tuoteperhe
Akun kesto min        jopa 40
Hammasväli mm       24,1
Jännite V       18
Kokonaispituus cm       91
Ääniteho dB(A)        77
Leikkuupituus cm       50
Oksan paksuus mm       jopa 8
Paino akulla kg        2,3
Suositeltu akku       Integroitu
Äänenpaine dB(A)        54
Terälevyn pituus       500mm/20"
Tärinätaso vasen/oikea m/s²        1,4/1,5

 

Vakiovarusteet

 

Aktivointiavain

Koneen käynnistäminen on mahdollista ainoastaan aktivointiavaimen ollessa paikoillaan. Jos avain irroitetaan laitteesta, on laite jännitteetön ja varmistettu, että laite ei käynnisty vahingossa. Avaimen ansiosta laite voidaan puhdistaa, varastoida ja kuljettaa turvallisesti oikealla tavalla.

 

Erittäin hiljainen

Kaikki koneet STIHL COMPACT-akkuperheessä ovat niin hiljaisia, että sinun ei tarvitse käyttää kuulonsuojausta.

 

Kompakti ja ergonominen

Integroidun akun ansiosta HSA 45 pensasleikkuri on täydellisessä tasapainossa, riippumatta työskentelysuunnasta. HSA 45 istuu siis käteen erittäin luontevastil. Kompakti muotoilu antaa lisäksi suuren liikkumisvapauden.

 

Kärkisuoja ripustuslenkillä

Kärkisuoja suojaa terää kulumiselta ja vaurioilta seinän ja maanlähellä työskenneltäessä. Kärkisuojassa on myös käytännöllinen integroitu riputustuslenkki, josta pensasleikkurin saa helposti seinälle roikkumaan.

 

Latauskaapeli

Käyttöenergiansa laite saa integroidusta 18 V Litium-Ioni akusta. Akku on helppo ladata liittämällä latauskaapelin avulla.

 

Lataustason merkkivalo

Jäljellä olevan akun lataustason tarkistat helposti ja nopeasti vain napin painalluksella. Neljä LED-valoa palaa tai vilkkuu joko punaisena tai vihreänä, riippuen lataustasosta tai mahdollisesta häiriöstä.

 

Pehmustettu kädensija

Kahdenkäden otteen ja pehmestettuun takakahvaan integroidun kaasuliipaisimen sekä turvakytkimen ansiosta akkupensasleikkurista saa aina varman ja hyvän otteen.

 

Teräjärjestelmä

Kaksoishammastetussa terässä, yksipuolisesti teroitettu terä antaa puhtaan ja hienon leikkauksen. Teroituskulma (32°) antaa optimaalisen leikkaustehon. Muotoiltujen terien ansiosta jopa 8 mm paksut oksat leikkaantuvat vaivatta.

Valmistaja

STIHL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stihl Hsa 45 Pensasleikkuri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *