Stihl Hsa 94 R Pensasaitaleikkuri 75cm I.a

579.00 

Tilaustuote, arvioitu toimitusaika 7-14 pv.
Huom! Tarkistathan tämän tuotteen toimitusajan liikkeestämme soittamalla 09 822 686 tai sähköpostitse vantaa@siemenjakone.com. Saatavuus ja toimitusajat vaihtelevat joissakin tuotteissamme.

Tuotetunnus (SKU): 48690113503 Osastot: , ,

Kuvaus

Äärimmäisen tehokas ja järeä ammattilaisen pensasleikkuri, jonka vähäisempi teränopeus leikkaa voimakkaammin. Tasainen iskuluku kovankin karsinnan aiheuttamassa kuormituksessa, käännettävä monitoimikahva kolmiportaisella iskuluvunsäädöllä, molemmin puolin hiottu terä karsintavarustuksessa, ruuvattu leikkuu- ja kärkisuoja. Paino 4,4 kg (ilman akkua), leikkuupituus 75 cm. Akkukäyttö AP-vyölaukun ja liitäntäjohdon tai kantojärjestelmän kanssa. Ilman akkua ja laturia.

 

Tekniset tiedot

 

Akkuteknologia       Litiumioni AP tuoteperhe
Akun kesto AP 100 akulla min        jopa 54
Akun kesto AP 200 akulla min        jopa 108
Akun kesto AP 300 akulla min        jopa 135
Akun kesto AP 300 S akulla min        jopa 167
Akun kesto AR 1000 akulla min        jopa 380
Akun kesto AR 2000 akulla min        jopa 550
Akun kesto AR 3000 akulla min        jopa 700
Hammasväli mm       38
Jännite V       36
Kokonaispituus cm       132
Leikkuupituus cm       75
Paino ilman akkua kg        4,4
Suositeltu akku        AP 300
Terälevyn pituus       750mm/30"
Tärinätaso vasen/oikea m/s²        4,2/3,3
Äänenpaine dB(A)        84
Ääniteho dB(A)        95

 

Vakiovarusteet

 

Kahdelta puolen teroitetut terät

STIHL pensasleikkureissa terälaitteen terät ovat kahdelta puolen teroitetut, jotta oksien leikkaus sujuu yhtä hyvin joka puolelta. Molemman puolinen teroitetut terät myös mahdollistavat optimaalisen työskentelyasennon.

 

Kaksipuoleisesti teroitettu terä

Pensasleikkurissa on kaksipuoleisesti teroitettu terä, jolloin se leikkaa liikkuessaan molempiin suuntiin. Erityinen terärakenne antaa moitteettoman tuloksen.

 

Kolmiportainen iskuluvunsäätö

Knivfrekvensen kan ställas in i 3 olika lägen vilket optimerar knivhastigheten efter varje arbetssituation. Inställningen görs enkelt via engreppsreglaget på handtaget. Reglaget vrider sig med handtaget så att det alltid är lika lätt att komma åt inställningen.

 

Käännettävä monitoimikahva

Ammattimaisten pensasleikkurien käsittely on aina mukavaa ja tasapainoista. Käännettävän monitoimikahvan voi helposti laittaa optimiasentoon, joka sopii kulloiseenkin työtehtävään.

 

Käännettävä monitoimikahva

Pensaan sivu- ja päälileikkuu sujuu yhtälailla: Ammattimaisten pensasleikkurien käsittely on aina mukavaa ja tasapainoista. Käännettävän monitoimikahvan voi helposti laittaa optimiasentoon, joka sopii kulloiseenkin työtehtävään.

 

Leikkuuversio

Suuria määriä ja isojen sekä tiheiden pensaiden leikkaamiseen. Leveä hammasväli, korkeat hampaat, välityssuhde korkeaan leikkausvoimaan.

 

Ruuvattu kärkisuoja

Ruuvattu kärkisuoja suojaa pensasleikkurin terän kärkeä kulumiselta ja helpottaa leikkaamista seinän ja maanpinnan lähellä.

 

Ruuvattu leikkuusuoja

Vähentää käyttäjän loukkaantumisvaaraa ja voidaan vaihtaa helposti, kun se on kulunut.

 

STIHL EC-moottori

Vaikuttavan suorituskyvyn ohella PRO akkuperheen ammattimaisissa pensasleikkureissa on EC-moottori, jonka pyörimissuunta vaihtuu automaattisesti. Näin leikkuusuuntaa voi tarvittaessa vaihtaa.

Valmistaja

STIHL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stihl Hsa 94 R Pensasaitaleikkuri 75cm I.a”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *