Stihl Imow 5.0 Evo Robottileikkuri

2,599.00 

Heti netistä ja Vantaan Myymälästä (1 kpl)

Kuvaus

STIHL iMOW® 5 EVO ROBOTTIRUOHONLEIKKURI

Uusi Stihl iMOW® EVO mallisto on lanseerattu ja tämä Stihl iMOW® 5 EVO robottileikkuri kykenee leikkaamaan jopa 1500 m2 nurmikon.

EVO-versioissa akun kapasitetti on hieman suurempi, leikkuri on nopeampi ja ohjelmisto on paranneltumpi.

EVO-versioiden rinnekaltevuus on 45% ja laittamalla akselipainot ja karkeamman profiilin renkaat rinnekaltevuus nousee jo 60 prosenttiin.

Vuoden 2023 alussa STIHL tuo markkinoille uuden sukupolven iMOW®-robottileikkurit! Yhteensä 3 uutta robottileikkuria tulee valikoimaamme. Jokainen malli on saatavana vakio- ja Evo-versiona. Vakioversion tunnistaa valkoisesta/oranssista värimaailmasta ja Evo-versio, kuten kuvasta näkyy, on harmaa. Evo-versio ajaa hieman nopeammin, joten se voi leikata nopeammin kuin normaali versio. Normaalit iMOW-versiot kulkevat 0,45 m/s ja EVO-versiot 0,50 m/s, joten nopeusero on 0,5 ms. Pienillä nurmialueilla tätä ei heti huomaa, mutta suuremmilla nurmialuelilla ero alkaa tulla selväksi. Evo-leikkurit pystyvät kiipeämään myös hieman jyrkemmille rinteille. Vakiomallit ajavat jopa 40 prosentin rinteissä, Evo-versiot pärjäävät jopa 45 prosentin rinteitä. Asentamalla akselipainot ja renkaat karkeammalla profiililla EVO-mallit voivat nousta jopa 60 prosentin rinteisiin. Ulkopuolelta EVO-mallit eivät eroa toisistaan. Leikkuulevy ja terät ovat myös identtisiä. Suurin ero on akun kapasiteetissa, nopeudessa ja parannetussa ohjelmistossa.

 

Uusissa robottileikkurimalleissa on parannettu Disc Cut -leikkuujärjestelmä, joka koostuu muovisesta leikkuulevystä, johon on kiinnitetty kolme pientä leikkuuterää. Leikkuukorkeus on sähköisesti säädettävissä 16 portaan välillä 20-60 mm. Voit helposti irrottaa leikkuulautasen ilman työkaluja, minkä jälkeen voit irrottaa ja vaihtaa niittoterät.

 

Nurmikko on kuitenkin varustettava rajoituskaapelilla. Lisäksi on tarpeen asentaa ohjauskaapeli nurmikon poikki. Tämän ohjausvaijerin avulla robotti löytää tiensä latausasemalle nopeammin. Evo-malleihin mahtuu kolme ohjausvaijeria. Voit ohjata leikkuurobottia viidellä yläosassa olevalla painikkeella. Robottiruohonleikkurin etu- ja yläosassa olevien LED-nauhojen väri ilmaisee koneen tilan. Evo-malleissa on myös ns. LED-matriisi yläosassa. Tämä LED-matriisi näyttää selkein symbolein, onko ruohonleikkuri ajamassa ja leikkaamassa, onko sillä ongelmia matkalla vai onko se ajamassa latausasemalle.

Tekniset tiedot:

 • Leikkuuleveys: 22 cm
 • Leikkuukorkeuden säätöalue: 20 – 60 mm
 • Suositeltu leikkuualue: enintään 1 500 m²
 • Äänitaso: 58 dB(A)
 • Akku: 18 V litiumioniakku
 • Latausaika: noin 90 min
 • Leikkuuaika yhdellä latauksella: jopa 180 min
 • Paino: 9,5 kg
 • GPS-paikannus
 • Sadetunnistin
 • LED-matriisinäyttö

Lisätiedot

Mitat 50 × 40 × 25 cm (senttimetri)

(painot ja koot sisältävät pakkauksen.)

Valmistaja

STIHL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stihl Imow 5.0 Evo Robottileikkuri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *