-20%

Stihl Imow 5.0 Robottileikkuri

1,590.00 

Heti netistä ja Vantaan Myymälästä (2 kpl)

Kuvaus

Uusi STIHL IMOW® 5 robottileikkuri

Täysautomaattinen robottiruohonleikkuri modernilla muotoilulla Leikkaa, silppuaa ja levittää leikkuujätteen yhdellä kertaa. Erinomaisen leikkuutuloksen ja puhtaan leikkuun takaavat uusi leikkuujärjestelmä, jossa on kolme vapaasti kääntyvää terää, sähköinen leikkuukorkeuden säätö, kulloiseenkin tilanteeseen mukautettu ajonopeus ja jopa 40%:n nousukyky.

Intuitiivinen käyttökonsepti sisältää yksinkertaisen ohjauksen MY IMOW® -sovelluksen kautta WLAN- tai Bluetooth®-yhteyden avulla, mahdollisuuden integroida robottiruohonleikkuri olemassa oleviin Smart Home -järjestelmiin, äänipalautteen ja visuaalisen viestinnän etu- ja takaosan LED-nauhojen avulla.

Muun muassa 28 cm:n leikkuuleveys, suuri ajonopeus 0,45 m/s, älykäs kotiajotoiminto ja tehokas latauksenhallinta takaavat robottiruohonleikkurille lyhyet toiminta-ajat. Yksilölliset leikkuuohjelmat voidaan luoda MY IMOW® -sovelluksen kautta, ja leikkuu voidaan rajoittaa tiettyihin nurmikon alueisiin.

Hyödyt suuresta joustavuudesta ja saat enemmän aikaa nurmikosta nauttimiseen. Toimitukseen sisältyy: IMOW-robottiruohonleikkuri, latausasema, 4 kiinnitystappia, 9 varaterää ja iMOW® viivain.

 

 

 

Lisätiedot

Mitat 50 × 38 × 25 cm (senttimetri)

(painot ja koot sisältävät pakkauksen.)

Valmistaja

STIHL