Stihl Km 94 Rc-E Kombimoottori 2-Mix

539.00 

Heti netistä tai Vantaan Myymälästä

Tuotetunnus (SKU): 41492000089 Osastot: ,

Kuvaus

Ammattikäyttöön STIHL ErgoStart, ECOSPEED osakaasuominaisuus, rengaskahva, kantohihna, 2-MIX-Moottori, pysäytysnappi.

 

Tekniset tiedot

CO2-arvo g/kWh       794
Paino ilman polttoainetta kg        4
Pituus pikalukitukseen asti cm       90
Säiliön tilavuus l       0,54
Teho kW/hv       0,9/1,2
Teho varv       1,2
Tilavuus cm³       1,31
Tilavuus cm³       24,1

 

Vakiovarusteet

 

Elektroninen sytytys

Elektroninen sytytysjärjestelmä antaa rauhallisen ja tasaisen käynnistyksen moottorille. Lisäksi paremman palamisen ansiosta haitallisten päästöjen määrä vähenee ja luotettavuus kasvaa.

 

Helppo kuljettaa

Purettu alta aikayksikön – jälleen yksi KombiSystemin eduista. Irroitus ilman työkaluja. Purettuna KombiMoottori ja KombiTyökalu mahtuu helposti kuljetettavaksi esim. auton takakontissa.

 

Pikalukitus

Siipimutterin löysäämällä, on helppo irroittaa KombiTyökalu KombiMoottorista. Pikalukituksessa on ura, joka varmistaa että KombiTyökalu menee paikoilleen aina oikeassa asennossa. Tämän jälkeen siipimutteri kiristetään ja kaikki on valmista – kaikki ilman työkaluja!

 

Primer-pumppu

Primer pumpulla varustetut mallit käynnistyvät helpommin sekä vähemmin vedoin. Pumppaamalla Primer pumppua varmistat kaasuttimelle riittävän polttoainemäärän koneen käynnistymiseen.

 

Rengaskahva

Rengaskahvan avulla tarkkaan työntekoon reunustojen leikkaamisessa sekä paikoissa jossa tilaa on vähän. Kahva on helppo säätää oman pituuden mukaan.

 

STIHL ECOSPEED

ECOSPEED-toiminnolla voit asettaa pensasleikkurisi säästäväisempään käyttötilaan. Tätä varten säätöpyörää kierretään yksinkertaisesti miinussuuntaan, ja näin alennetaan moottorin maksimikierroslukua. Näin pensasleikkurisi käy osakuormituksella, mutta se voidaan kuitenkin tarvittaessa vaihtaa kaasuvipua painamalla milloin tahansa täyskuormitukselle asetetusta rajoituksesta huolimatta. Osakuormituksella käytettäessä kulutus tai otettu energia alenee, ja voit työskennellä huomattavasti pidemmän

 

STIHL ErgoStart (E)

STIHL ErgoStart vähentää käynnistettäessä tarvittavan voiman puoleen ja tasainen veto käynnistysnarusta, riittää käynnistämään koneen. Kevytkäynnistys perustuu narupyörän ja kampiakselin välissä olevaan spiraalijouseen.

 

Tärinänvaimennusjärjestelmä

Tehokas tärinänvaimennusjärjestelmä sisäänrakennetuilla teräsjousilla sekä erillisillä tärinänvaimennuselementeillä. Nämä teräsjouset imevät ja pienentävät moottorin ja leikkuuterän aiheuttamaa tärinää. Kahvat ovat lähes tärinättömät, jolloin työskentely on erityisen mukavaa ja konetta on helppo ohjata ja hallita. (kuva raivaussahasta).

Valmistaja

STIHL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stihl Km 94 Rc-E Kombimoottori 2-Mix”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *