Stihl Mh 445.0 R Jyrsin

804.00 

Tilaustuote, arvioitu toimitusaika 7-14 pv.
Huom! Tarkistathan tämän tuotteen toimitusajan liikkeestämme soittamalla 09 822 686 tai sähköpostitse vantaa@siemenjakone.com. Saatavuus ja toimitusajat vaihtelevat joissakin tuotteissamme.

Tuotetunnus (SKU): 62410113913 Osastot: ,

Kuvaus

Tehokas, helposti ohjattava jyrsin työskentelyyn ahtaissa paikoissa. Erinomainen käyttömukavuus pienellä voimankäytöllä. Lähes tärinätön integroidun tärinänestojärjestelmän ansiosta.

 

Tekniset tiedot

 

Kapasiteetti cm³       140
Kierrosluku 1/min       3.100
Maks. työleveys       60 cm
Moottori       B&S
Moottori       Serie 550 EX OHV RS
Paino kg       37
Tankkikapasiteetti l       0,8
Teho työkierroksilla rpm       2,2 kW / 3,0 hv
Terien Ø cm       30
Toleranssi K m/s²       2,2
Toleranssi KpA dB(A)       2
Työleveys cm       45
Tärinätaso ahw m/s²       5,5
Veto       1V + 1R
Äänenpaine LpA dB(A)       80
Ääniteho LwA dB(A)       93

 

Vakiovarusteet

 

2 kuljetuspyörää

STIHL jyrsimien kuljetuspyörät helpottavat koneen siirtoa ja kuljetusta huomattavasti. Työskentelyn aikana ne on helppo taittaa ylös pois tieltä.

 

Helppokäyttöinen kaasu

STIHL jyrsimiä ohjataan molemmista kahvoista. Siksi myös kaasu on välittömässä läheisyydessä: työntöaisassa olevaa kierroslukusäädintä on helppo käyttää peukalolla, jolloin teho on tarkasti hallittavissa.

 

Irroitettavat terät

Kaikki STIHL jyrsimet ovat varustettu irroitettavilla terillä, jolloin voit helposti säätää työskentelyleveyttä. Suojalaatat sivuilla suojaa sivulla olevia kasveja kynnön aikana.

 

Jarrutanko

Säädettävällä jarrutangolla voit säätää koneen toimintanopeutta. Mitä syvemmällä tanko on, sitä enemmän se jarruttaa menoa.

 

Jyrsinterät

Erikoismuotoiltujen STIHL jyrsinterien toimintajärjestys on optimoitu, joten ne muokkaavat maan mahdollisimman tehokkaasti.

 

Puhdistusasento

Puhdistusasennossa jyrsimen terät ovat hyvin ulottuvilla. Ne on silloin helppo puhdistaa, irrottaa tai kiinnittää.

 

Säädettävä kahva

Kahva voidaan säätää yksilöllisesti sekä vaaka- että pystysuunnassa mukavaan ja ergonomiseen työasentoon, ilman työkaluja. Kuljetuksen ja varastoinnin aikana kahvat saa taitettua helposti pienempään tilaan.

 

Tärinänvaimentimet

Tärinänvaimentimet on integroitu työntöaisan kiinnitykseen. Ne vähentävät moottorin tärinää, jotta jyrsintä on miellyttävä ja kevyt käyttää pitkänkin aikaa.

 

Vahva OHV-moottori

Tämä STIHL-jyrsin toimii Briggs & Stratton -moottorilla, jossa on OHV-huipputekniikka. Yläpuolella olevat venttiilit varmistavat bensiini-ilmaseoksen erityisen puhtaan ja tehokkaan palamisen. Moottorityyppi mahdollistaa maanviljelyn korkean suorituskyvyn ja vakauden.

Valmistaja

STIHL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stihl Mh 445.0 R Jyrsin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *