Stihl Mh 585.0 Jyrsin

1,090.00 

Tilaustuote, arvioitu toimitusaika 7-14 pv.
Huom! Tarkistathan tämän tuotteen toimitusajan liikkeestämme soittamalla 0404559119 tai sähköpostitse vantaa@siemenjakone.com. Saatavuus ja toimitusajat vaihtelevat joissakin tuotteissamme.

Tuotetunnus (SKU): 62410113928 Osastot: ,

Kuvaus

MH 585 suuremmille alueille: Työleveys 85 cm ja tehokas Kohler-moottori takaa sen, että isot alueet sekä pellot möyhentyvät tehokkaasti. Optimoitu tärinänvaimennusjärjestelmä suojaa lihaksia ja niveliä. Laadukkaat komponentit sekä vakaa ja tukeva runkorakennet. Lisävarusteet täydentävät kokonaisuuden ja antavat laitteelle pitkän käyttöiän.

 

Tekniset tiedot

 

Kapasiteetti cm³       149
Kierrosluku 1/min       3.000
Maks. työleveys       85 cm
Moottori       Serie XT675 OHV SC
Paino kg       44
Tankkikapasiteetti l       1,4
Teho työkierroksilla rpm       2,3 kW / 3,2 PS
Terien Ø cm       32
Toleranssi K m/s²       2,5
Toleranssi KpA dB(A)       2
Työleveys cm       85
Tärinätaso ahw m/s²       5
Veto       1V + 1R
Äänenpaine LpA dB(A)       79
Ääniteho LwA dB(A)       93

 

Vakiovarusteet

 

2 kuljetuspyörää

STIHL jyrsimien kuljetuspyörät helpottavat koneen siirtoa ja kuljetusta huomattavasti. Työskentelyn aikana ne on helppo taittaa ylös pois tieltä.

 

Helppokäyttöinen kaasu

STIHL jyrsimiä ohjataan molemmista kahvoista. Siksi myös kaasu on välittömässä läheisyydessä: työntöaisassa olevaa kierroslukusäädintä on helppo käyttää peukalolla, jolloin teho on tarkasti hallittavissa.

 

Irroitettavat terät

Kaikki STIHL jyrsimet ovat varustettu irroitettavilla terillä, jolloin voit helposti säätää työskentelyleveyttä. Suojalaatat sivuilla suojaa sivulla olevia kasveja kynnön aikana.

 

Jarrutanko

Säädettävällä jarrutangolla voit säätää koneen toimintanopeutta. Mitä syvemmällä tanko on, sitä enemmän se jarruttaa menoa.

 

Jyrsinterät

Erikoismuotoiltujen STIHL jyrsinterien toimintajärjestys on optimoitu, joten ne muokkaavat maan mahdollisimman tehokkaasti.

 

Kohler OHV-moottori SmartChoke käynnistyksellä

Nelitahtimoottori modernilla OHV kansiventtiilitekniikalla. Pitkä moottorin käyttöikä laadukkaista materiaaleista. SmartChoke kevytkäynnistysjärjestelmä tarjoaa turvallisen ja helpon käynnistyksen.

 

Puhdistusasento

Puhdistusasennossa jyrsimen terät ovat hyvin ulottuvilla. Ne on silloin helppo puhdistaa, irrottaa tai kiinnittää.

 

Säädettävä kahva

Kahva voidaan säätää yksilöllisesti sekä vaaka- että pystysuunnassa mukavaan ja ergonomiseen työasentoon, ilman työkaluja. Kuljetuksen ja varastoinnin aikana kahvat saa taitettua helposti pienempään tilaan.

 

Tärinänvaimentimet

Tärinänvaimentimet on integroitu työntöaisan kiinnitykseen. Ne vähentävät moottorin tärinää, jotta jyrsintä on miellyttävä ja kevyt käyttää pitkänkin aikaa.

Valmistaja

STIHL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stihl Mh 585.0 Jyrsin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *