Stihl Rla 240

319.00 

Heti netistä ja Vantaan Myymälästä (1 kpl)

Tuotetunnus (SKU): 62910116605 Osasto:

Kuvaus

STIHL RLA 240 akulla toimiva nurmikon ilmaaja on ihanteellinen pienempien, epäsäännöllisempien nurmikkojen hoitamiseen. Tämä akkuilmaaja on varustettu STIHL AK Tuoteperheen akkujärjestelmällä ja hiljaisella sähkömoottorilla, mikä mahdollistaa nurmikon ylläpidon langattomasti ja voit nauttia täydellisestä liikkumisvapaudesta. 34 cm:n työleveyden ja säädettävän korkeuden avulla ilmaaja yhdistää suuren ohjattavuuden ja tehokkuuden – etenkin kulmikkailla nurmikoilla. Voit joko poistaa kuolleen ruohon ja sammaleen nurmikolta sammaleenpoistoyksiköllä tai antaa pystyleikkuuyksikön viiltää maanpintaa ja auttaa nurmikkoa saamaan elintärkeää happea. Kiinnitä vain tarvitsemasi työkalu muutamalla yksinkertaisella vaiheella, säädä työsyvyys portaattomasti kahvastosta ja aloita nurmikon ilmastus tai siivous. Mahdollisesti kertyvät kasvinjäännökset kerätään 50 litran keruusäiliöön. STIHL RLA 240 on energiatehokas ja erittäin kevyt ja vankka polymeerikotelonsa ansiosta. Helposti kulkevat pyörät tekevät siitä helposti liikuteltavan, taitettava ohjaustanko ja kaksi integroitua kantokahvaa yksinkertaistavat kuljetusta ja jousimekanismi tekee litiumioni-akun poistamisen ja väliasentoon laiton helpoksi.

 

Tekniset tiedot

 

Työleveys cm 34
Työsyvyys mm 15
Nimellisteho, työkalu U/min 3.300
Taattu äänen tehotaso LwA dB(A) 92
Nimellisteho W 900
Äänenpaineen epävarmuuskerroin KpA dB(A) 3
Tärinäarvo, ohjaustanko ahw m/s² 4,8
Epävarmuuskerroin K m/s² 2,4
Akkuteknologia Litiumioni AK Tuoteperhe

 

Vakiovarusteet

 

Leikkuusyvyydensäätö

Leikkuusyvyys voidaan asettaa 6 eri tasolle, helposti ja ergonomisesti suoraan kahvastosta. Aseta haluttu leikkuusyvyys ja laske kääntökahvalla kone työasentoon. Leikkurin siirtoa varten kone on helppo vetää takaisin kääntökahvalla kuljetusasentoon.

 

Kantokahva

Leikkurissa on integroitu kantokahva. Erittäin käytännöllinen ja helpottava yksityiskohta leikkurin kuljetukseen ja nostamiseen.

 

Taittuva työntöaisa

Työntöaisa taittuu helposti alas löysäämällä kahta ruuvia. Näin se vie mahdollisimman vähän tilaa varastoitaessa ja on helppo kääntää puhdistusasentoon.

 

Kitkattomat kuulalaakeroidut pyörät

Todella sujuvasti pyörivät kaksoiskuulalaakeroidut pyörät ovat erittäin vankkoja, tarjoavat korkean ajomukavuuden ja ovat pitkäikäisiä.

 

Sammaleenpoistoyksikkö

Sammaleenpoistoyksikön koukut poistaa sammaleen, ruohotukot, vanhan leikkuujätteen ja rikkaruohot sekä parantaa maan ilmanvaihtoa. Sammaleenpoistoyksikkö voi korvata pystyleikkuuyksikön mallissa RLE 240.

 

Polymeerirunko

Huipputeknisestä materiaalista valmistetussa polymeerirungossa yhdistyvät epätavallinen keveys sekä kestävä ja vankka rakenne.

 

Pystyleikkuuyksikkö

Kiinteät terät ilmastavat nurmikon tehokkaasti. Terävät, vankkarakenteiset terät tekevät tulosta sitkeästi ja taloudellisesti.

Valmistaja

STIHL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stihl Rla 240”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *