-12%

Stihl Rm 2.0 Rt Ruohonleikkuri

499.00 

Heti netistä tai Vantaan Myymälästä

Kuvaus

Käytännöllinen ja kevyt allesilppuava ruohonleikkuri teräsrungolla. Kevytkäynnisteisellä moottorilla ja mukavalla työntöaisan pehmusteella pienille ja keskisuurille nurmialueille. Quick-Fix aisan pikalukitukset helpottavat varastointi- ja kuljetusasentoon taittamista. Voimakkaalla ja kestävällä OHV moottorilla sekä etupyörävedolla. Jopa 1.500 m2 nurmialueille.

 

Tekniset tiedot

Kierrosluku 1/min       2.800
Käynnistys / pysäytys       HS kahvastartti/MS moottorin pysäytys
Kapasiteetti cm³       149
Leikkuukorkeus mm       28-85
Leikkuuleveys cm       46
Moottorityyppi       Serie XT675 OHV SC
Nurmialue m²       jopa 1.500
Paino kg       30
Teho       2,2 kW / 3,0 hv
Toleranssi äänenpainetaso Kpa dB(A)       2
Ääniteho LWA dB(A)       94
Tärinätaso ahw m/s²       5,9
Tärinätaso K m/s²       2,36

 

Vakiovarusteet

 

Akselikohtainen leikkuukorkeudensäätö

Säädä leikkuukorkeus erikseen etu- ja taka-akselille. Akseleita voidaan asettaa myös erikorkeuksille, jolloin saat helposti maaston tarpeiden mukaisen leikkuukorkeuden.

 

Bioterä

Erityisen bioterän avulla ruoholeikkuri murskaa leikatun nurmen hyvin hienoksi silpuksi, jotka sitten palautuvat takaisin nurmikon käyttöön. Tällä tavalla nurmikko saa takaisin arvokkaita ravinteita ja kosteutta.

 

Jäykkä runko

Vankka: teräspeltirunko on erittäin kestävä, runkorakenne kestää myös kaikkein kovimmat työskentelyolosuhteet. Kahvasto on kiinteästi yhteydessä leikkurin runkoon joka tekee leikkurista helpon ohjata

 

Kantokahva

Kaksi kahvaa on integroitu koneen runkoon, mikä helpottaa huomattavasti koneen liikuttamista, puhdistusta sekä kuljettamista.

 

Kitkattomat kuulalaakeroidut pyörät

 

Todella sujuvasti pyörivät kaksoiskuulalaakeroidut pyörät ovat erittäin vankkoja, tarjoavat korkean ajomukavuuden ja ovat pitkäikäisiä.

 

QuickFix pikakiristimet

Älykkäiden pikakiristimien avulla aisan taittaminen kuljetus-/varastointiasentoon sekä takaisin käyttöasentoon on erittäin helppoa ja nopeaa. Kaikki hoituu ilman työkaluja.

 

SmartChoke

SmartChoke vähentää käynnistykseen tarvittavaa voimaa: vedä tasaisesti ja helposti narusta ja kone käynnistyy. Yksinkertainen ja toimiva järjestelmä, joka toimii hyvin kaikissa sääolosuhteissa eikä vaadi ylimääräistä huoltoa.

 

Super-Soft kahva

STIHL-ruohonleikkurin erittäin pehmeä kahva takaavat erityisen ergonomisen ja miellyttävän otteen.

 

Veto

Veto helpottaa erityisesti laajempien alueiden tai ylämäkeen tapahtuvaa nurmikon leikkausta. Vedon saat helposti kytkettyä päälle aisan yläosasta. Korkeaa leikkuumukavuutta.

Valmistaja

STIHL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stihl Rm 2.0 Rt Ruohonleikkuri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *